KOBLES TIL EKSEN: Louis Tomlinson skal visstnok være sammen med Eleanor Calder igjen. Og Titanic-genseren hans skal være et av bevisene! FOTO: NTB Scanpix
KOBLES TIL EKSEN: Louis Tomlinson skal visstnok være sammen med Eleanor Calder igjen. Og Titanic-genseren hans skal være et av bevisene! FOTO: NTB ScanpixVis mer

| Louis Tomlinson

Er Louis Tomlinson sammen med ekskjæresten igjen?

Ryktene svirrer om at kjekkasen har funnet tilbake til sin gamle flamme - og en genser skal være et av bevisene!

TOPP.NO: De to siste årene har vært et skikkelig kjærlihgetssirkus for Louis Tomlinson. Først ble det i mars 2015 bekreftet at den britiske kjekkasen hadde gjort det slutt med modellkjæresten Eleanor Calder, etter at de to hadde datet i over tre år.

Deretter, bare få måneder senere, kom nyheten om at One Direction-medlemmet skulle bli pappa! En kort fling med it-jenta Briana Jungwirth fra California, førte nemlig til den søte sønnen Freddie - som nylig fylte et år.

PAPPA LOUIS: Det er fortsatt litt uvant at den britiske popstjernen har blitt far! FOTO: NTB Scanpix
PAPPA LOUIS: Det er fortsatt litt uvant at den britiske popstjernen har blitt far! FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Derfor tror alle denne drøye låten handler om Justin Bieber

Men før briten rakk å bli far, hadde han allerede funnet seg en ny flamme. Han og Danielle Campbell fant tonen for litt over et år siden, og ble raskt et av de heteste parene i Hollywood.

Likevel ble lykken kortvarig, og tidligere i år kunne det se ut som at de to turtelduene hadde gått fra hverandre - og nå kobles Louis igjen til en annen gammel flamme!

LES OGSÅ: Nina Dobrev og Paul Wesley gjenforenes i tårevåt «TVD»-teaser

Ryktene begynte å svirre da den talentfulle sangeren begynte å følge Eleanor på Instagram igjen, og hun var raskt ute med å følge tilbake. Awww <3

Eleanor started following Louis and liked one of his pictures! 👀 interesting

Et innlegg delt av One Direction & ZAYN News 📰📲 (@1dhiatus)

I tillegg har Eleanor vært i Los Angeles flere ganger de siste ukene, og en kilde hevder at den smellvakre 24-åringen har prioritert å henge med ekskjæresten.

- Det er fortsatt i startsfasen, men de er sammen igjen. Eleanor ble sendt til LA på grunn av et digert Tommy Hilfiger-motearrangement fordi hun jobber for klesmerket som blogger, men hun avlyste å delta i siste minutt fordi hun ikke ville forlate Louis side, har kilden fortalt til The Sun, før han/hun fortsatte:

- De hadde tre veldig spesielle år sammen, og det har ikke vært vanskelig å finne gnisten mellom seg igjen.

HETT PAR: Louis og Eleanor i 2013. FOTO: NTB Scanpix
HETT PAR: Louis og Eleanor i 2013. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 7 ganger David Beckham var verdens kleineste pappa

I tillegg har fansen bemerket at de tidligere kjærestene dukket opp i nesten identiske Titanic-gensere bare dager etter hverandre:

Foreløpig har ingen av de to stjernene kommentert ryktene, og det er vanskelig å si om det faktisk er slik at de dater igjen.

Tross alt er det ikke lenge siden Louis mistet moren sin, Johannah, og vi vet at eksen var svært nær sin tidligere «svigermor».

Eleanor var jo til og med brudepike i Johannahs bryllup i 2014, og det er derfor ikke rart om hun har villet ta opp kontakten igjen og støtte Louis i den vanskelige tiden.

LES OGSÅ: Slik jukser du deg til lengre vipper