CHRISTIANE: Den 19 år gamle Asker-jenta er klar for å ta verden med storm. Foto: Ray Kay
CHRISTIANE: Den 19 år gamle Asker-jenta er klar for å ta verden med storm. Foto: Ray KayVis mer

| christiane

Er dette Norges svar på Zara Larsson?

Stjerneskuddet Christiane slapp debutsingelen sin i dag.

TOPP: Det er ingen tvil om at vi i Norge begynner å få en lang rekke med kule, talentfulle kvinnelige sangstjerner, som Astrid S, Julie Bergan og Adelen.

Men det betyr ikke at det ikke er plass til flere stjerneskudd på det norske markedet - og nå er Christiane klar for å ta Norge med storm!

LES OGSÅ: Australsk mann sexmisbrukte unge jenter i Justin Biebers navn

19-åringen fra Asker (fun fact: hun har gått på samme ungdomsskole som «SKAM»-kjekkasen Thomas Hayes) har i dag gitt ut debutsingelen «Touch Me Like That» som er i samarbeid med suksessduoen Rat City.

Ok, det er ikke tvil om at denne dama kan synge - denne låten lukter vårens store pop-hit laaang vei!

LES OGSÅ: «Narnia»-stjerne spiller i den nye «Den lille havfruen»-filmen - men den er heeelt annerledes enn Disney-versjonen

Men det skal sies at den artisten Christiane selv ville samarbeidet med, ikke er én av de andre norske it-jentene, men en berømthet fra vårt kjære naboland: Nemlig selveste superstjernen og Instagram-dronningen Zara Larsson.

Det forteller hun når vi møter henne på TOPP-kontoret - og vi kunne ikke blitt mer gira. Det hadde vært sååå fett med et fremtidig samarbeid for de to kule skandinavene!

Sjekk søte Christiane rulle terning på blant annet «SKAM»-kjekkasene da hun var på besøk hos oss:

LES OGSÅ: Nike får kritikk for sin nye plus size-kolleksjon