ROMANSERYKTER: Dette bildet av Harry Styles og kjendis-kokk Tess Ward satte i gang rykter om en potensiell flørt. FOTO: Scanpix
ROMANSERYKTER: Dette bildet av Harry Styles og kjendis-kokk Tess Ward satte i gang rykter om en potensiell flørt. FOTO: Scanpix Vis mer

Harry Styles

Er dette beviset på at Harry har fått seg kjæreste?

Hun bruker allerede krølltoppens klær!


TOPP: Det kom som et sjokk for mange da det på sensommeren i 2015 ble kjent at One Direction skulle splittes.

Siden den gang har vi nesten klart å venne oss til at gutta skaper seg karrierer på hver sin kant – og den siste tiden har det vært spesielt mye fokus på Harry Styles.

Kjekkasen slapp nylig singelen «Sign of the Times», og har i tillegg avslørt at han slipper sitt første solo-album i nærmeste fremtid.

Men det er ikke bare musikken hans som skaper overskrifter.

LES OGSÅ: 7 ting vi vet skjer i sesong to av «13 Reasons Why»

Ryktene florerer nemlig om at Harry har fått seg kjæreste: Modell og kjendis-kokk Tess Ward.

Duoen skal ha blitt introdusert for hverandre gjennom felles venner, og har visstnok veldig god kjemi. Det sier en kilde til The Sun.

Vi i TOPP har så langt tatt spekulasjonene med en klype salt – kjendiser blir tross alt koblet til nye «flørter» annenhver dag – men nå begynner vi å bli litt mistenksomme...

Harry og Tess låner nemlig (tilsynelatende) hverandres klær!

LES OGSÅ: Slik svarer «GoT»-stjernen på rasismebeskyldningene

3. mai ble Harry fotografert i en rød skjorte med blomstermønster på, og bare noen dager senere ble Tess avbildet i samme skjorte.

Se bildebeviset under.

OK, dette er søtt. Dersom det virkelig er hete følelser mellom stjernene, krysser vi fingrene for at romansen blir bekreftet i nærmeste fremtid!