INGEN DIVANYKKER: Shawn Mendes stiller (nesten) alltid opp på bilder med fansen. Foto: Scanpix
INGEN DIVANYKKER: Shawn Mendes stiller (nesten) alltid opp på bilder med fansen. Foto: ScanpixVis mer

shawn mendes

Dukker opp i stor filmrolle

Vurderer Shawn Mendes en ny karrierevei? 

TOPP: Supersøte Shawn Mendes har de siste årene vært rimelig busy med å ta verden med storm gjennom musikken sin - og kanadieren blir uten tvil bare større og større for hver dag som går.

Men den talentfulle låtskriveren/sangeren kan mer enn å synge og klimpre på gitaren - han har tydeligvis et skuespillergen som ikke så mange har vært klar over.

LES OGSÅ: Vi ruller terning på årets «Paradise Hotel»-deltakere

Kjekkasen skal nemlig, ifølge Hollywood Reporter, ha kapret en rolle i den kommende filmmusikalen «Summer of Love».

Nettstedet skriver at det er regissøren Ivan Reitmann, som også er fra Canada, som har skrevet opp Shawn på rollelista til musikalen.

LES OGSÅ: Mystisk feil forvirrer fansen til Kylie Jenner

Vi vet ikke så mye om filmen foreløpig, men tittelen spiller sannsynligvis på sommeren 1967 da flere tusen hippier dro til San Francisco for å demonstrere mot Vietnamkrigen - og mye fantastisk musikk ble laget i California denne sommeren fra blant andre The Who, Jimi Hendrix og Janis Joplin.

LES OGSÅ: «Nerve»-stjernen har giftet seg i all hemmelighet

Han har foreløpig ikke bekreftet nyheten, men det er ikke første gang «Treat You Better»-sangeren snuser på skuespilleryrket.

Han har blant annet hatt stemmen i tegnefilmen «Underdogs» og dukket opp i en gjesterolle i en episode av tv-serien «The 100».

Så det store spørsmålet er derfor om vi kan forvente å se hunken i en av hovedrollene, eller om han skal portrettere en av musikerne fra den sommeren («Summer of Love» er jo tross alt en musikal)... Vi gleder oss!