ÅPNER SEG OM FORHOLDET: Dove Cameron kom med sjokkerende kommentar på Instagram om eksforloven Ryan McCartan.  Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPNER SEG OM FORHOLDET: Dove Cameron kom med sjokkerende kommentar på Instagram om eksforloven Ryan McCartan. Foto: Skjermdump fra InstagramVis mer

| Dove Cameron

Dove Cameron: Kom med sjokkerende avsløring

Disney Channel-stjernen har nettopp knust bildet vi hadde av hun og Ryan som #goals.

TOPP.NO: Det var en tid da Dove Cameron og Ryan McCartan var seriøst #goals, og det tidligere Disney Channel-paret var et av de søteste vi shippet i Hollywood.

Men nå begynner det tidligere bildet vi hadde av turtelduene å rakne. Helt siden forlovelsen deres ble brutt i oktober 2016, er det helt tydelig at blondinen har hatt et behov for å distansere seg fra eksen.

LES OGSÅ: Betyr dette bildet at Selena Gomez er singel igjen? Fansen har begynt å spekulere

Ikke minst kunne observante fans tydelig se at hun postet et bilde på Instagram hvor hun rett og slett hadde croppet ut hele Ryan. #noshame

Men nå kan det se ut som at den søte skuespilleren, som for ikke lenge siden sto frem som bifil, har fått seg ny kjæreste.

LES OGSÅ: 5 ting jenter gjør som er skikkelig turn-off (gutta selv avslører!)

cheeks so rosy

Et bilde publisert av DOVE (@dovecameron)

I helgen ble hun Insta-offisiell med det folk tror er hennes nye bae, «Descendants 2»-kollegaen Thomas Doherty. Det var i forbindelse med denne supersøte posten at en hjerteskjærende detalj fra det tidligere forholdet kom frem.


En fan, som tydeligvis ikke har kommet seg helt over bruddet fra i høst ennå, kommenterte nemlig enkelt og greit «Ryan» under bildet, og den blonde stjernen svarte på kommentaren: «was terrible to me».


Say what?! Er dette samme Dove som sa det «fortsatt var mye kjærlighet mellom dem» etter bruddet med Ryan? Vi kan nesten ikke tro våre egne øyne!

LES OGSÅ: Gigi Hadid beskyldes for å være rasistisk — se videoen som får fansen til å rase

Men «Descendants»-skjønnheten skriver også til en fan at hun er mye lykkeligere nå.


Og det er vi sååå glade for å høre, selv om det er trist og knuser hjertene våre å høre at ting mellom henne og Ryan antageligvis ikke var så bra som vi hadde forestilt oss.

LES OGSÅ: Kim Kardashian røper at hun har en merkelig uvane i senga