FLAU: Cole Sprouse er for tiden et av verdens hotteste kjendisnavn, men det viser seg at stjernen på mange måter er akkurat som alle andre – for eksempel har han gjennomgått flere faser han rett og slett er litt flau over den dagen i dag. FOTO Scanpix
FLAU: Cole Sprouse er for tiden et av verdens hotteste kjendisnavn, men det viser seg at stjernen på mange måter er akkurat som alle andre – for eksempel har han gjennomgått flere faser han rett og slett er litt flau over den dagen i dag. FOTO ScanpixVis mer

Cole Sprouse

Disse bildene vil ikke Cole Sprouse at du skal se


TOPP: Cole Sprouse har vokst opp i rampelyset.

Sammen med tvillingbroren Dylan hadde han blant annet roller i «Friends» og «Big Daddy» som små, før de etterhvert fikk sitt eget program: «The Suite Life of Zack and Cody».

Etter at sistnevnte serie tok slutt, ble det en periode stille fra Cole – før han gjorde comeback i «Riverdale» tidligere i år.

LES OGSÅ: Fansen tror at Sheriff Keller er «Riverdale»-morderen

Men, til tross for superstjernestatusen, er kjekkasen på mange måter akkurat som alle andre.

For eksempel har han gjennomgått flere faser han rett og slett er litt flau over den dagen i dag.

Ovenfor People avslørte den profilerte 25-åringen at han hater å se bilder fra tiden han tilbrakte på college sammen med tvillingbroren fra 2011 til 2015.

LES OGSÅ: Lady Gagas kjæreste tatoverte ansiktet hennes på armen

«Jeg hadde langt hår ned til brystvortene mine og en tynn bart, og brukte bare tweed ( grovt ullstoff, jour. anm.)», forteller Cole i intervjuet.

«Det var helt forferdelig. Ikke se etter bilder», fortsatte skuespilleren.

Vel... Sorry, Cole, men vi måtte! Sjekk ut looken han skammer seg over under – det er langt ifra forferdelig, synes vi.