13 REASONS WHY: Ifølge «13 Reasons Why»-skuespillerne var dette den vanskeligste scenen å spille inn. FOTO: Skjermdump
13 REASONS WHY: Ifølge «13 Reasons Why»-skuespillerne var dette den vanskeligste scenen å spille inn. FOTO: Skjermdump Vis mer

13 reasons Why

Dette var den vanskeligste scenen å spille inn i «13 reasons why»

Ifølge skuespillerne var dette den vanskeligste scenen å spille inn i sesong 2.


TOPP: Det finnes en hel del opprørende scener i «13 Reasons Why», men ifølge skuespillerne var det ikke disse sekvensene som var mest krevende å spille inn.

Denne saken ble først publisert hos frida.se

LES OGSÅ: Slik svarer Lili Reinhart på gravidryktene

Hele sesong 2 av den populære ungdomsserien ligger nå ute på Netflix.

Akkurat som i den første sesongen inneholder showet flere vanskelige sekvenser med blant annet dop, våpen og seksuelle overgrep.

Det var derimot ingen av disse scenene som var vanskeligst å spille inn – ifølge skuespillerne.

Under et panel i New York fortalte Dylan Minnette (Clay), Devin Druid (Tyler), Christian Navarro (Tony), Alisha Boe (Jessica) og Ross Butler (Zack) at avslutningsscenen på skoleballet, var den mest ukomfortable sekvensen å spille inn.

Når scener med musikk spilles inn er det nemlig helt stille på innspillingsstedet, for at skuespillernes replikker skal høres.

Musikken legges ikke på før etterpå, når klippene skal redigeres.

LES OGSÅ: 9 reisemål vi «alle» drømmer om å oppleve

– Du trodde kanskje du visste hvordan man danset, men det er helt til du blir bedt om å danse uten musikk, sier Christian Navarro.

– Det er over 200 personer i bakgrunnen og du må skrike når du snakker fordi det skal se ut som om du prater over musikken. Skuespillerne i bakgrunnen er helt stille – det er flaut, avslutter Dylan Minette.