STJERNESKUDD: Josefine Pettersen portretterte Noora i «SKAM» – men det var ikke alt med rollen hun likte like godt... FOTO: NRK
STJERNESKUDD: Josefine Pettersen portretterte Noora i «SKAM» – men det var ikke alt med rollen hun likte like godt... FOTO: NRKVis mer

Josefine Pettersen

Dette hatet hun ved «Noora»-looken

– Det er så stygt, sier skuespiller Josefine Pettersen.


TOPP: I forrige måned tok «SKAM» slutt for godt, og fansen måtte si farvel til alle de kjente og kjære karakterene.

Jonas, Eva, Isak, Even, gutte-Chris, jente-Chris, Vilde, Sana, Noora...

For mange var det nok hardest å gi slipp på sistnevnte, som har vært en publikumsfavoritt siden første sesong.

Tenåringsjenta (med skikkelig bein i nesa) ble portrettert av Josefine Pettersen, og det er ingen tvil om at skuespilleren er takknemlig for å ha vært en del av det elleville «SKAM»-eventyret.

LES OGSÅ: Nei, hun heter ikke Gigi – dette er modellens faktiske navn

Dét har hun nemlig uttrykt flere ganger den siste tiden på sosiale medier.

Likevel er det ikke alt med rollen som var like stas for Josefine.

I et intervju med W Magazine tidligere i år, avslørte 21-åringen at hun hater Nooras signaturlook: Det skulderkorte håret.

– De klippet først håret mitt da jeg hadde fått rollen, og jeg bare «jeg hater det! Det er så stygt!», lød det fra henne den gang.

LES OGSÅ: Nå er fansen rasende på Justin Bieber – sjekk hvorfor

– Og nå, hvis jeg skal klippe håret, pleier jeg å si «å, de holder på å la Noora gro det ut», så de lar det være litt lenger. Men jeg lyver ikke når jeg er på settet... Det er kjipt å skuffe fansen, men det er sannheten, fortsatte vakre Josefine.

I intervjuet fortalte hun også at det føles rart å ha blitt så kjent over natta.

Skuespilleren, som har over 1.6 millioner følgere på Instagram, røpet blant annet at fremmede tar bilder av henne på gata.

– Det er veldig rart noen ganger. Som når folk tar bilde av at jeg sover på flyplassen, eller at jeg spiser. Men hvis det er et sånt bilde vil ha, så værsågod!, sa stjerneskuddet.