REIGN OG MASON: Det er ikke til å stikke under stol at Kardashian-barna har uvanlige navn – men hva er egentlig betydningen bak dem? FOTO: Scanpix
REIGN OG MASON: Det er ikke til å stikke under stol at Kardashian-barna har uvanlige navn – men hva er egentlig betydningen bak dem? FOTO: ScanpixVis mer

Kardashian

Dette er betydningen bak Kardashian-barnas navn


TOPP: Kardashian/Jenner-familien er utvilsomt fans av å gi barna sine unike navn. Reign, North, Saint, Stormi...

Men vet du egentlig hva betydningen bak navnene er?

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

LES OGSÅ: Så (vilt!) mye er årets Oscar-goodiebags vært

Mason Disick

Kourtney Kardashian har tidligere fortalt at hun valgte navnet Mason etter at hun pratet med en slektning som avslørte at navnet betyr det samme på engelsk som Kardashian gjør på armensk – nemlig Stone worker (steinarbeider).

Penelope Disick

Det er ingen spesiell betydning bak den lille jentas navn – bortsett fra at Kourtney og pappa Scott synes det var fint.

Reign Disick

«Reign» hadde Kourtney tenkt på allerede før hun fikk Mason, og det var også et alternativ da hun gikk gravid med Penelope, men det ble den tredje i rekken som til slutt fikk navnet.

Først skulle «Rain» staves som det engelske ordet for regn, men de nybakte foreldrene endte på «Reign» i stedet.

North West

Det var i lang tid bare et rykte at Kim Kardashian og Kanye West skulle kalle sin førstefødte North – men etter at både artist Pharrell og moteguru Anna Wintour spurte stjerneparet om navnet, bestemte de seg for å gjøre det til en realitet.

Saint West

Ifølge kilder skal «Kimye» ha kalt Saint for nettopp dét, Saint (helgen på norsk), gjennom hele graviditeten. Det var nemlig svært vanskelig for Kim å bli gravid første gang, og man var usikker på om realitystjernen skulle klare å bære frem enda et barn.

Chicago West

I starten av 2018 ble Kim og Kanye trebarnsforeldre, og babyen heter Chicago – som er Kanyes hjemby. Mange tror også at navnet er en hyllest til rapperens avdøde mor.

Dream Kardashian

Dream fikk navnet sitt fordi Robert Kardashian og Blac Chyna så på barnet som en drøm som gikk i oppfyllelse.

Stormi Webster

Kylie har foreløpig ikke røpet hvorfor datteren fikk navnet Stormi – vi venter i spenning! Etternavnet kommer fra barnets pappa, Travis Scott, som egentlig heter Jacques Webster.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)