PRØVER IGJEN: Zayn Malik og Gigi Hadid gikk hver til sitt tidligere i år – men nå spekulerer fansen i om duoen har funnet tilbake til hverandre. FOTO: Scanpix
PRØVER IGJEN: Zayn Malik og Gigi Hadid gikk hver til sitt tidligere i år – men nå spekulerer fansen i om duoen har funnet tilbake til hverandre. FOTO: ScanpixVis mer

Zayn Malik

Derfor tror fansen at stjerneparet er sammen igjen


TOPP: Mange ble overrasket da det i november 2015 begynte å svirre rykter om at modell GIgi Hadid datet tidligere One Direction-medlem Zayn Malik.

Ikke fordi paret var en usannsynlig match, men fordi det bare noen dager tidligere ble kjent at blondinen hadde avsluttet en fire måneder lang romanse med en annen boyband-kjekkas: Joe Jonas.

2. januar 2016, etter å ha latt spekulasjonene rase uten kommentar i lengre tid, bekreftet Gigi omsider forholdet med Zayn.

LES OGSÅ: Dette er verdens beste mascara – ifølge Pinterest

SIden den gang har paret delt utallige bilder både av hverandre og sammen på sosiale medier, og det har vært kort mellom kjærlighetserklæringene.

Lykken skulle dog ikke vare: I mars i år avslørte «Zigi» at de hadde gått vært til sitt.

«Jeg er evig takknemlig for kjærligheten og livserfaringene som Z og jeg har delt. Jeg vil fortsette å støtte ham som en venn jeg har enorm respekt for», skrev Gigi på sin Twitter-konto i kjølvannet av bruddet. Zayn delte en lignende melding.

LES OGSÅ: Disse kjente låtene er dedikert til artistenes ekser

Men nå ser det ut til at stjerneduoen kan ha gitt forholdet en ny sjanse – for denne uken ble Zayn nemlig fotografert da han besøkte Gigis leilighet i New York.

Se bildene under.

Foreløpig har verken sangfuglen eller modellen kommentert ryktene, så vi får vente i spenning litt til!