BEKYMRET: Ifølge kilder har Kylie Jenner valgt å fjerne Instagram-bilder av sin lille datter, Stormi, på grunn av trusler. FOTO: Scanpix
BEKYMRET: Ifølge kilder har Kylie Jenner valgt å fjerne Instagram-bilder av sin lille datter, Stormi, på grunn av trusler. FOTO: Scanpix Vis mer

Kylie Jenner

Derfor slettet hun alle bilder av babyen

😩😩😩


TOPP: I februar avslørte Kylie Jenner flere store nyheter.

Ikke bare bekreftet hun omsider at hun hadde vært gravid – hun delte også med fansen at datteren Stormi allerede hadde kommet til verden.

Det tok ikke lang tid før Kylie stolt viste frem babyen på sosiale medier.

LES OGSÅ: Se den splitter nye (magiske) «Dumbo»-traileren

«Min engel» og »bestevenn» var noen av beskrivelse som fulgte med under de søte bildene av lille Stormi.

Det er ingen tvil om at fansen elsker å se Kylie som mor – og dermed skapte det reaksjoner da sminkegründeren plutselig fjernet alle bilder av datteren denne uken.

Nå mener nettavisen The Sun at de har fått forklaringen.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

LES OGSÅ: Slik ser den lille jenta fra «Titanic» ut i dag

«Nettroll kaller Stormi stygg, og legger igjen grusomme kommentarer. Det har vært vanskelig for Kylie. Noen har faktisk truet med å kidnappe barnet», skal en kilde nær realitystjernen angivelig ha sagt.

Videre forteller kilden at mange av kritikerne mener det er Kylies egen skyld, ettersom hun har eksponert Stormi for omverdenen.

«Hun er livredd. Hun har økt sikkerheten rundt seg, og hun tar så vidt med seg Stormi ut. Hun passer på at hun er beskyttet døgnet rundt», sies det videre.

Foreløpig har ikke Kylie selv kommentert påstandene.