FANS RASER: Kim Kardashian er i hardt vær etter hun lanserte nye Kimojis i forbindelse med kvinnedagen. FOTO: Scanpix
FANS RASER: Kim Kardashian er i hardt vær etter hun lanserte nye Kimojis i forbindelse med kvinnedagen. FOTO: ScanpixVis mer

Kim Kardashian

Derfor er fansen rasende på Kim Kardashian


TOPP: Kim Kardashian er igjen i hardt vær, etter hun i forbindelse med kvinnedagen lanserte nye Kimojis som handlet om #girlpower.

Kimojis er emojis som realitystjernen selv designer, og blir solgt for 2.99 amerikanske dollar i App Store – rundt 30 norske kroner.

De nye tilskuddene i samlingen innholder blant annet slagordene «My Body My Choice», «Slay In Your Lane» og «Full Time Feminist».

LES OGSÅ: Verdenskjent TV-stjerne har fått rolle i «Riverdale»

Men, selv om Kim prøver å fremme feminisme og likestilling gjennom Kimojisene, er fansen rasende på trebarnsmoren.

I fjor sa hun nemlig til det amerikanske motemagasinet Harper's Bazaar at hun ikke ønsker å bli kalt feminist.

«Jeg har tidligere sagt at jeg egentlig ikke er en feminist, men jeg føler at jeg gjør mer (for kvinners rettigheter) enn mange folk som sier at de er feminister», sa hun den gang.

LES OGSÅ: Derfor er fansen bekymret for Kylie Jenner

«For å oppklare det jeg sa tidligere: Jeg føler i sjelen min at jeg er en feminist, så jeg trenger ikke en merkelapp for å vite hva jeg føler eller hvem jeg er», fortsatte stjernen.

Grunnen til at fansen seg lurt er at mange – på grunn av Kims tidligere utsagn – tror at hun bare lanserte de ferske Kimojisene for å tjene ekstra penger, og ikke fordi hun faktisk bryr seg.

Under kan du lese hva fans har skrevet om på saken på Twitter.