PRØVDE Å SKJULE SEG: Fansen er bekymret etter at Kylie Jenner forlot et hotell i Miami med det som tilsynelatende var en blåveis under øyet. FOTO: Scanpix
PRØVDE Å SKJULE SEG: Fansen er bekymret etter at Kylie Jenner forlot et hotell i Miami med det som tilsynelatende var en blåveis under øyet. FOTO: ScanpixVis mer

Kylie Jenner

Derfor er fansen bekymret for Kylie

Stjernen prøvde å skjule ansiktet fra fotografene, men det mange mener er et blåmerke var likevel synlig under øyet hennes.


TOPP: Kylie Jenner har holdt en relativt lav profil etter at hun ble mor til datteren Stormi i forrige måned.

Før fødselen var stjernen borte fra rampelyset i lang tid, og ingen visste med sikkerhet om hun var gravid før hun selv avslørte nyheten på Instagram etter at babyen var født – men, selv om hun er tilbake , har Kylie altså valgt å være mindre synlig enn før.

Tidligere publiserte 20-åringen flere bilder om dagen på Instagram og delte hyppige klipp fra hverdagen sin på Snapchat – dét er det slutt på. (Vel, i alle fall midlertidig.)

LES OGSÅ: Kendall Jenner ble innlagt på sykehus rett før Oscar-utdelingen

De fleste har nok antatt at Kylie bare nyter tiden som nybakt mor, men nylig dukket det opp bilder som fikk fansen til å lure på om det er en annen grunn til at hun ikke viser seg frem på sosiale medier.

Da hun forlot et hotell i Miami denne uken, sammen med kjæresten Travis Scott, prøvde hun nemlig å skjule ansiktet sitt med en jakke – men man kunne likevel skimte noe som ligner på en blåveis under sminkegründerens venstre øye.

«Hvorfor har hun blåmerke og dekker den nedre delen av fjeset? Går det bra, Kylie? At du er trygg, er min førsteprioritet», skriver brukeren @Kyjennerworld på Twitter.

LES OGSÅ: Dette betyr rekkefølgen på hvem som ser på Instagram Story-en din

Foreløpig har verken Kylie eller teamet hennes kommentert bildene som sirkulerer på nett.

Derfor er fansen bekymret for Kylie
Derfor er fansen bekymret for Kylie