FIKK ROLLEN: Kathrine Langford portretterer Hannah Baker i «13 Reasons Why» – men en av seriens andre stjerner dro også på audition for den mye omtalte karakteren. FOTO: Scanpix
FIKK ROLLEN: Kathrine Langford portretterer Hannah Baker i «13 Reasons Why» – men en av seriens andre stjerner dro også på audition for den mye omtalte karakteren. FOTO: Scanpix Vis mer

Alisha boe

Denne stjernen kapret nesten rollen som Hannah Baker


TOPP: Det skapte sterke reaksjoner da første sesong av Netflix' «13 Reasons Why» ble sluppet i fjor – de fleste positive, og noen negative.

Mens mange hyllet serien for ta opp vond og tabubelagt tematikk, mente andre at den glorifiserte selvmord og muligens kunne føre til at unge ble påvirket.

Uansett hvilken «side» man er på, er det ingen tvil om at serien har gjort enorm suksess.

LES OGSÅ: Slik får du mobildataen til å holde lenger

Skuespillerne ble superstjerner over natten, og en av dem som har fått aller mest oppmerksomhet er Katherine Langford.

Hun portretterer nemlig første sesongs hovedperson, Hannah Baker.

Vi i TOPP synes den australske brunetten passer helt perfekt – men nå viser det seg at hun kunne mistet jobben til en av seriens andre stjerner.

LES OGSÅ: 5 tips som kan forhindre urinveisinfeksjon

Ovenfor W avslører Alisha Boe, som spiller Jessica, at hun først prøvespilte for Hannah-rollen.

– Jeg synes det var rart da de spurte meg om å prøvespille for Jessica i stedet, forteller Alisha.

– Hun skal liksom være en pen, populær tenåring, og i mitt hode – etter å ha blitt hjernevasket av alle stereotypene i filmer da jeg var ung – var dét en blond jente med blå øyne, sier den Oslo-fødte skuespilleren.