TAR ET OPPGJØR: Bella Thorne lot seg avbilde naken i meksikanske GQ – og nektet å la bildene retusjeres. FOTO: Scanpix
TAR ET OPPGJØR: Bella Thorne lot seg avbilde naken i meksikanske GQ – og nektet å la bildene retusjeres. FOTO: ScanpixVis mer

bella thorne

Bella Thorne viser seg frem splitter naken

Og stjernen nektet å la bildene bli retusjert.


TOPP: Bella Thorne ble først kjent i 2010, da hun kapret rollen som Cece Jones Disney-serien «Shake It Up» (hvor hun forøvrig spilte mot bestevenninnen Zendaya).

Siden den gang har hun blant annet gitt ut musikk og spilt hovedrollen i tenåringsdramaet «Famous In Love» – men likevel er det ikke karrieren hennes som til stadighet gjør at stjernen skaper overskrifter.

I stedet er det ofte privatlivet hennes som blir slått opp stort i mediene.

LES OGSÅ: Disse alisene gjemmer kjendisene seg bak når de reiser

Blant annet har Bella fått mye oppmerksomhet for sine til tider vågale antrekk, flere påståtte kjendisromanser, og – ikke minst – alle øyeblikkene hun deler med fansen på sosiale medier.

(Pssst: Hvem glemmer vel da 19-åringen la ut videoer fra sin første bikinivoksing på Snapchat...?)

Denne gangen skaper hun reaksjoner ved å stille opp naken for det meksikanske bladet GQ, og for å nekte å la bildene bli retusjert.

LES OGSÅ: 6 (veldig) vanlige søvnfeller du bør unngå

«Jeg ba spesifikt om at dette bildet ikke skulle bli retusjert. Jeg har ting jeg er usikker på ved meg selv – faktisk det meste. Det er naturlig, det er menneskelig. Du ser kanskje på dette bildet og tenker «å, hysj, Bella», men bare vit at hver gang man ser seg i speilet, ser man ikke alltid det andre ser. Jeg skulle ønske flere snakket om usikkerhetene sine, slik at flere folk i verden forstår at de ikke er alene om slite med selvtilliten», lød deler av teksten Bella under nakenbildet hun delte på Instagram fra photoshooten.

Se det under!

Et innlegg delt av BELLA (@bellathorne)