BLE MAMMA IGJEN: I januar kom Kim Kardashians tredje barn, Chicago, til verden ved hjelp av surrogat. Nå avslører realitystjernen at dét navnet ikke var det eneste hun og ektemannen Kanye West vurderte. FOTO: Scanpix
BLE MAMMA IGJEN: I januar kom Kim Kardashians tredje barn, Chicago, til verden ved hjelp av surrogat. Nå avslører realitystjernen at dét navnet ikke var det eneste hun og ektemannen Kanye West vurderte. FOTO: Scanpix Vis mer

Kim Kardashian

Babyen skulle egentlig hete noe helt annet

Nei, Chicago var ikke det eneste navnet Kim Kardashian og Kanye West hadde i tankene.


TOPP: I fjor begynte ryktene å svirre om at Kim Kardashian og Kanye West ventet sitt tredje barn.

Realitydronningen hadde tidligere bært frem datteren North og sønnen Saint, men denne gangen skulle hun angivelig benytte seg av surrogat da det var for risikabelt for henne å føde selv.

Ifølge People har Kim nemlig lidd av den skremmende sykdommen Placenta Accreta (fastvokst morkake), og måtte visstnok gjennom tre operasjoner før hun kunne bli gravid for andre gang.

LES OGSÅ: Her er Kylies luksuriøse bursdagsgave til kjæresten

I september bekreftet stjernen selv at ryktene var sanne, og i januar kom lille Chicago til verden.

I ekte Kardashian-ånd er navnet nokså uvanlig og originalt, og vi synes det er fint – men nå har Kim avslørt at dét ikke var det eneste navnet hun og rapper-ektemannen vurderte.

«Vi skulle kalle henne Jo, på grunn av bestemoren min Mary Jo, eller så skulle hun hete Grace, men det ble Chicago til slutt», avslørte trebarnsmoren da hun besøkte The Ellen DeGeneres Show nylig.

LES OGSÅ: Blac Chyna kritiseres for Instagram-bilde av datteren

Videre forklarte hun hvorfor det ble nettopp Chicago; fordi det er Kanyes hjemby.

«Det er stedet som laget han, stedet han husker familien sin fra», delte Kim med publikum.