FÅR KRITIKK: Emily Ratajkowski må tåle massiv kritikk etter at hun valgte en svært uheldig bildetekst under et annonseinnlegg på Instagram. FOTO: Scanpix
FÅR KRITIKK: Emily Ratajkowski må tåle massiv kritikk etter at hun valgte en svært uheldig bildetekst under et annonseinnlegg på Instagram. FOTO: Scanpix Vis mer

Emily Ratajkowski

Kritikken hagler mot Emily Ratajkowski

Modellens Instagram-annonse blir slaktet.


TOPP: Modellen Emily Ratajkowski tenkte seg ikke godt nok om da hun denne uken skulle skulle vise frem sin nye samarbeidspartner, hårpleieselskapet Kérastase Paris, på Instagram.

«Hår er en grunnleggende del av skjønnhet, femininitet og identitet. Så glad å kunngjøre at jeg er det nye ansiktet til @kerastase_official!», lød bildeteksten.

Krtikken lot ikke vente på seg, og det strømmet inn kommentarer om hvor lite sensitiv modellen fremsto.

LES OGSÅ: 10 Disney-filmer som kommer ut i løpet av 2018

Mange kvinner velger tross alt å barbere av seg håret, uten at dét gjør dem mindre feminine – for ikke å snakke om millionene som gjennomgår kreftbehandlinger, eller har alopecia eller andre tilstander som påvirker hårveksten.

​Endret teksten

Etter å ha mottatt massiv kritikk av følgerne sine, endret Ratajkowski bildeteksten til følgende:

«Så glad for å kunngjøre at jeg er det nye ansiktet til @kerastase_official! Velkommen, gode hårdager! Bilde av @inezandvinoodh.»

Dét var som å kaste bensin på bålet.

«Skal vi bare late som den opprinnelige bildeteksten aldri skjedde? Hvorfor ikke godta feilen din og be om unnskyldning? Forferdelig,» skriver en Instagram-bruker.

«Folk som gjør feil og godtar det, i stedet for å slette feilen og late som den aldri var der...,» kommenterer en annen.

Fansen forventer altså en unnskyldning fra Ratajkowski, men foreløpig har ikke modellen kommentert situasjonen.

LES OGSÅ: Woody fra «The Suite Life» er ikke til å kjenne igjen​