STJERNETEGN: Vi har funnet frem et horoskop som kan gi deg en pekepinn på hvor du kommer til å treffe din store kjærlighet. Sjekk det ut under! FOTO: Scanpix
STJERNETEGN: Vi har funnet frem et horoskop som kan gi deg en pekepinn på hvor du kommer til å treffe din store kjærlighet. Sjekk det ut under! FOTO: Scanpix Vis mer

Horoskop

Her kommer du til å treffe kjærligheten

I alle fall hvis man skal tro dette horoskopet.


TOPP: Vi i TOPP elsker horoskop.

Det er jo så gøy å lese, for så å se om noen av tingene faktisk stemmer...?

Og vi er ekstra spente på om det er noe sannhet i horoskopet nedenfor – det omhandler nemlig hvor man kommer til å treffe kjærligheten, basert på stjernetegn.

Sjekk det ut under!

Denne saken ble opprinnelig publisert hos Frida.se.

LES OGSÅ: Slik vet du om det er på tide å slå opp med kjæresten

FLØRT: Et av stjernetegnene kommer, ifølge dette horoskopet, til å treffe sin nye crush på festival. FOTO: Scanpix
FLØRT: Et av stjernetegnene kommer, ifølge dette horoskopet, til å treffe sin nye crush på festival. FOTO: Scanpix Vis mer

Jomfruen: 24/8 – 23/9

Jomfruen kan være litt sjenert, og bruker mye tid foran PC-en og på mobilen. Du elsker å chatte med andre mennesker, men helst gjennom spill eller forum – og det er der du kommer til å treffe en person du får følelser for.

Løven: 23/7 – 23/8

Løven elsker å finne på ting og har mange fritidsinteresser. Det er gjennom en sport eller en hobby du finner noen du faller for.

Krepsen: 22/6 – 22/7

Du er dyp og følsom, og personen du kommer til å forelske deg i, er en du allerede vet hvem er; du treffer hen nemlig på skolen! Hen går mest sannsynlig i kullet rett under eller rett over deg.

Tvilling

Som tvilling er du nysgjerrig og modig, og har ingen problemer med å like en pen jente eller gutts bilder på Instagram. Nettopp derfor er det stor sannsynlighet for at du forelsker deg i noen du treffer gjennom sosiale medier.

Tyren: 21/4 – 21/5

Tyren er stabil, og har en ofte en liten, men solid vennekrets. Det er en av dem som kommer til å presentere deg for din kommende crush – dere har rett og slett én eller flere felles venner.

Væren: 21/3 – 20/4

Du er åpen, sosial, og elsker å møte nye mennesker. Du kommer til å treffe personen du med tiden vil utvikle følelser for på en fest.

Vannmannen: 21/1 – 18/2

Du elsker å finne nye ting å holde på med, og musikk er en stor interesse for deg. Derfor er sjansene store for at du treffer «the one» på konsert eller festival.

Fiskene: 19/2 – 20/3

Fiskene beskrives som snille og litt mystiske. Det er når du drar på ferie at du kommer til å få et nært forhold til en person.

Skorpionen: 24/10 – 22/11

Du er lidenskapelig person som går «all inn» i de fleste situasjoner. Å ha en ekstra- eller sommerjobb er selvsagt for skorpionen, og her kommer du til å treffe en person som får hjertet ditt til å dunke ekstra fort og hardt.

Steinbukken 22/12 – 20/1

Steinbukken kan være litt tilbakeholden, men samtidig svært lojal og varm. Å henge med venner av foreldrene dine kan kanskje virke kjedelig, men det er blant deres barn at det finnes noen i samme alder som vekker interessen din. Så; ikke takk nei neste gang du blir spurt om å være med på middag eller hyttetur hos familievenner.

Skytten: 23/11 – 21/12

Skytten er generøs mot menneskene rundt seg, og blir elsket av sine venner. Det er sannsynlig at det utvikler seg følelser mellom deg og en person du allerede kjenner godt.

Vekten: 24/9 – 23/10

Vekten har lett for å bli forelsket, og er en sosial person. Derfor faller du kanskje for noen som er i livet ditt fra før av; muligens en fra skolen eller jobben.