FARGERIK: Alle er kanskje ikke like fargerike som denne frøkna, men én favorittfarge har de fleste likevel. Foto: Scanpix
FARGERIK: Alle er kanskje ikke like fargerike som denne frøkna, men én favorittfarge har de fleste likevel. Foto: ScanpixVis mer

tips

Dette sier favorittfargen din om deg


TOPP: Vi har alle hver vår favorittfarge.

Justin Bieber var i lang tid veldig glad i lilla, mens Nicki Minaj fortsatt sverger til rosa.

Alle fargene betyr noe, så om du også har én farge du liker litt bedre enn andre, kan det si noe om deg! La oss ta en titt på hva.

LES OGSÅ: 6 (veldig) vanlige søvnfeller du bør unngå

Blå

Er blå favorittfargen din? Da kan det hende at du er en tålmodig person, som har mye empati. Du blir oppfattet som en rolig person, og en man kan stole på!

Dette er også kjekkasen Harry Styles' favorittfarge.

Rød

Hvis rød er den fargen du liker best, kan dette bety at du liker å ta avgjørelser og at du blir lett sint. Ellers er du er glad i å leve livet, og sløser ikke bort et sekund av tiden din på «kjedelige» ting.

Også Rihanna sverger til rødt!

Lilla

Er du sta? Jepp, da kan det kanskje stemme at lilla er favorittfargen din. Du har også mye medfølelse, og kan lett sette deg inn i andres situasjon. Med andre ord er du en skikkelig god venninne!

Sort

Elsker du svart, kan det bety at du liker deg i ditt eget selskap og at du er en ganske dyp person – enten du viser det eller ikke.

Grønn

Dette betyr at trenger å bli elsket; du er jordnær og en lojal venn, men vil ha bekreftelse på det. Du blir sett på som en ærlig person, og har gode venner rundt deg <3

Oransje

Er det denne fargen som er din favoritt, liker du (muligens) godt å være midtpunktet i gjengen. Du er også glad i gode samtaler, men om ting blir litt for opphetet, tar det ikke lang tid før du forlater rommet.

Gul

Dette er fargen som symboliserer glede og visdom! Du unngår helst konfliker, og er en positiv person. Du kommuniserer best med de som har samme tanker som deg, og kan kræsje ganske heftig med det motsatte.