PÅ PANNEN: Et kyss på pannen betyr gjerne at personen liker deg og vil at du skal stole på han eller henne. FOTO: Scanpix
PÅ PANNEN: Et kyss på pannen betyr gjerne at personen liker deg og vil at du skal stole på han eller henne. FOTO: ScanpixVis mer

kyss

Dette betyr forskjellige typer kyss

På munnen, på pannen, på kinnet, på skulderen...


TOPP: Et kyss kommer som regel alltid av varme, gode følelser – men innenfor dét, finnes det jo mange variasjoner.

Det kan være lidenskap, kjærlighet, tillit... Jepp, listen er lang.

Vi har funnet frem en liste som avslører betydningen bak forskjellige typer kyss. Sjekk det ut under!

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

LES OGSÅ: 6 enkle triks som gir deg finere vipper

Kyss på pannen. Et kyss på pannen betyr gjerne at personen liker deg og vil at du skal stole på han eller henne.

Kyss på håret. På samme måte som et kyss på pannen, vil et kyss på håret si at personen bryr seg om deg og elsker å ha deg i nærheten.

Kyss på øret. Ørene dine – og spesielt øreflippene – er en erogen sone, som vil si at du er ekstra følsom der. Dersom når kysser deg der, kan det være et tegn på at personen er tiltrukket av deg og synes du er fin.

Kyss på hånden. Dette kan bety forskjellige ting: Enten er hen tradisjonell og vil vise respekt, eller så er det mulig at hen er veldig selvsikker og muligens litt «player».

Kyss på munnen. Et kyss med lukket munn kan antyde at personen liker og respekterer deg. Et kyss med åpen munn betyr at personen er tiltrukket av deg, og at han eller hun elsker å kysse deg.

Kyss på kinnet. Et kyss på kinnet betyr oftest at personen liker deg som en venn, men dersom kysset varer lenger enn normalt, kan det bety at personen har følelser for deg, men er usikker på hvordan hen skal gå frem for å uttrykke det.

Kyss på nesen. Et kyss på nesen er intimt og fint, og betyr at personen synes at du er vakker.

Kyss på skulderen. Dersom når kysser deg her, betyr det at personen vil være i nærheten av deg og setter pris på selskapet ditt.