SOMMER: Vi elsker sommeren, men den har som alt annet, sine utfordringer. FOTO: Scanpix
SOMMER: Vi elsker sommeren, men den har som alt annet, sine utfordringer. FOTO: Scanpix Vis mer

Sommer

7 ting alle jenter må slite med hver sommer

The struggle is real!

TOPP: Endelig er det sommer og ferie. Flere uker med lange late dager, sol, strand og lysere kvelder ligger foran oss. Det er ingen tvil om at vi elsker sommeren, men som med alt annet kommer også sommeren med sine helt egne utfordringer..

1. Bare lår mot bare lår, eller bare lår mot hvilket som helst underlag egentlig, på en varm sommerdag ender det som regel med at man må lirke og rive seg selv løs, som om man river av en peel-off-maske eller et plaster.

Les også: Guide: våre beste onani-tips

2. Svette, over alt, hele tiden – mellom puppene, under puppene, mellom lårene, på ryggen… Listen er lang som et vondt år.

3. Solbriller som henger seg fast i håret etter at du har hatt dem på hodet, og etterlater seg et eneste stort kaos når du prøver å få dem løs.

4. Når det er for varmt til å sove med vinduet lukket, men alle mygg i hele verden tar det åpne vinduet ditt som en invitasjon til tidenes myggfest.

Les også: Slik blir du brun uten å skade huden

5. Når du på en så diskret måte som mulig prøve å klø deg «der nede», fordi du har barbert bikinilinjen – og det kløøør.

6. Nye sommersko + dine føtter = vannblemmer. Og det evige spørsmålet: lage hull på blemma eller ikke?

7. Å aldri helt vite hva man skal ha på seg fordi den norske sommeren gjerne inneholder alle de fire årstidene i løpet av en dag.

Les også: 5 tegn på at hen vil være noe mer enn en sommerflørt