GAVER: Det er ikke alltid like lett å finne gaver til dem man er glad i, men vi har laget en liste som kan hjelpe deg litt på vei! FOTO: Scanpix
GAVER: Det er ikke alltid like lett å finne gaver til dem man er glad i, men vi har laget en liste som kan hjelpe deg litt på vei! FOTO: Scanpix Vis mer

jul

11 perfekte julegaver – i alle prisklasser

Her kan du finne noe til alle!


TOPP: 2017 har rast forbi i en fei, og nå nærmer julen seg med stormskritt.

Vi i TOPP-redaksjonen går som regel til innkjøp av gaver på lille julaften, men i år prøver vi å være litt tidligere ute vi har i alle fall begynt å tenke ut ideer.

Under finner du elleve julegavetips (i alle prisklasser) som kan passe til både kjæreste, venninner, og foreldre.

LES OGSÅ: Når tar denne challengen helt av i sosiale medier

#1: Mini-printer

Det er nok ikke bare oss som stadig er innom kamerarullen på telefonen vår for å se på bilder og mimre – og enda mer stas er det å faktisk ha bildene fysisk. Rammet inn, på kjøleskapet eller hengt på veggen... Mulighetene er mange.

Lifeprint har nettopp lansert en ny mini-printer som gjør at du kan skrive ut bilder fra telefonen din ved hjelp av enten WiFi eller Bluetooth – men ikke nok med det. Du kan også skrive ut videoer, akkurat som i «Harry Potter»-filmene!

Sjekk hvordan det funker her.

Verdi: 1490 kroner.

#2: Hjemmespa-kit

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å finne tid til egenpleie, og derfor er et hjemmespa-kit en perfekt gave til en du er glad i. Du kan for eksempel kjøpe noen duftlys, en pakke te, et par ansiktsmasker og en fotskrubb.

Pssst: Dette er noe som også kan gjøres sammen, så dere får litt ekstra kvalitetstid med hverandre.

LES OGSÅ: Derfor slaktes Kylies nye concealer-kolleksjon

#3: Gavekort

Dette er den perfekte gaven til vennen, kjæresten eller familiemedlemmet som alltid sier: «Jeg ønsker meg ingenting, for jeg har jo alt jeg trenger».

Kanskje personen liker å spille eller er interessert i mote? Eller kanskje hen liker å fiske eller gå tur i fjellet? Kanskje du vet at hen gjerne skulle tatt manikyr og pedikyr?

Uansett finnes det noe for enhver interesse, og gavekort slår neppe feil! Da kan jo tross alt personen klikke hjem akkurat det hen trenger eller ønsker seg.

#4: Hodetelefoner

«Alle» hører på musikk nå om dagen, men det er stor forskjell på kvaliteten på både ørepropper og hodetelefoner. En variant som er både rimelig og skikkelig god, er Extra Bass-hodetelefonene CB550AP fra Sony.

Ikke bare er lyden heftig; man kan også velge mellom flere farger (rød, grønn, blå, hvit, og svart) slik at hodetelefonene er helt perfekte til den du er glad i.

Verdi: 450 kroner.

#5: Opplevelser

Her er det så mye å velge mellom og det finnes noe for absolutt alle!

Sjekk sider som for eksempel YouWish: Du kan gi bort massasje, en ridetur for to, ølsmaking, matlagingskurs, stand up-kveld, zipline, en time med personlig trener, «Fangene på fortet», offroad- og gokartdag, og mye mye mer.

#6: Fotoalbum med minner

Dette er definitivt en av de mest verdifulle gavene du kan gi til en du bryr deg om! En minnesbok fylt med deres morsomste, rareste og fineste øyeblikk sammen – dét vil garantert bli satt pris på.

Du trenger selvvalgte bilder, en scrapbook, noen klistremerker og en fin penn, så har du alt du trenger for å lage et minnesrikt fotoalbum.

Du kan til og med la noen sider stå tomme, så dere kan fylle de ut sammen.

LES OGSÅ: Slik ser Alyson Stoner ut i dag

#7: Lang mobillader

Noen regner tid som «før Kristus» og «etter Kristus», men vi regner tid før og etter vi skaffet oss lang mobillader. Dette er den perfekte (og da mener vi perfekte) gaven til både venner, familie, en flørt og deg selv.

#9 Settingspray

Det er iskaldt ute, og vinteren er offisielt i gang. Noe av det mest irriterende med denne årstiden er at kulde og snø resulterer i rennende sminke. Det kan da være lurt å ha en skikkelig god settingspray!

Vi i TOPP-readaksjonen har prøvd fler, og kommet frem til at vår favoritt er Fix+ ansiktsspray fra Mac.

#10 Kinokveld

Denne gaveideén taler vel for seg selv: Kjøp en kinobillett til deg selv og en du er glad i, så får dere både tilbragt mer tid sammen – samtidig som dere får sett en helt ny film.

#11 Praktiske ting til leiligheten

Det kan ofte være kjedelig å bruke penger på praktiske ting selv – så her er en gyllen mulighet til å slippe det, haha!

Du trenger kanskje et nytt strykebrett, en dyne eller et tørkestativ? Vi i TOPP-redaksjonen har funnet ut at det er genialt å ønske seg slike ting til jul. Denne jula er det støvsuger og strykejern som står øverst på ønskelista vår.

Lykke til med julegaveshoppingen!