Foto: Fotolia
Foto: Fotolia Vis mer

| Oppskrift

Slik kickstarter du dagen din!

Disse deilige drikkene er perfekt for travle morgener. Mmmmm...

Alarmen ringer altfor høyt og kroppen skriker i protest når du setter deg saaakte opp i sengen. Ute er det bekmørkt og iskaldt. Det føles ut som om det kun er et par minutter siden du la deg for kvelden – men klokken viser jo 07:00?! Ugh. På tide å stå opp.

Les også: Oppskrift: Deilige fastelavnsboller

Alle kan vel kjenne seg igjen i denne litt for trøtte morgenen...? Det gjør i alle fall vi i ToppGirl-redaksjonen! Derfor har vi funnet frem fire oppskrifter på drikker som skal gi deg en skikkelig kickstart på dagen og som passer perfekt ved siden av hvilken som helst frokost.

Les også: Oppskrift: Super sjokolademousse

Sjekk ut våre morgen-favoritter under.

Les også: Oppskrift: Smooth-is

KIWI-BÆR JUICE

Kjempe deg ut av blåmandag-følelsen med denne superfriske juicen, som er proppfull av Omega 3 og andre næringsstoffer. Kjør mikseren på fullt og bland 1/2 kopp med vann med en skrellet kiwi, et eple, en håndfull med bringebær, blåbær, ananasbiter og isbiter. Enjoy!

 Foto: Fotolia
Foto: Fotolia Vis mer


KANEL LATTE

Få varmen i deg med denne deilige drikken; både kanel og kaffe hjelper deg med å fokusere, slik at du alltid henger med i timen. Lag en kopp med kaffe og legg til varm skummet melk, 1/2 ts. med kanel og litt lønnesirup. Mmmmm...

 Foto: Fotolia
Foto: Fotolia Vis mer


GRØNN ISTE

Dette er et supert alternativ for deg som ikke liker iskaffe, men som likevel trenger en liten oppvekker på morgenen! Her trenger du 1/2 kopp med grapefrukt juice, 1 ts. honning, litt sitronsaft og en kopp med grønn te fra favorittmerket ditt. Hell det hele over på en stor koppp med isbiter i – voíla!

 Foto: Fotolia
Foto: Fotolia Vis mer


PEANUTTSMØR OG BANAN-SMOOTHIE

Skal du fremføre noe, ha naturfagstime og en matteprøve på én dag? Vel, her er den proteinfylte drikken som får deg gjennom de aller travleste morgenene. Finn frem blenderen og putt i en frossen banan, fem isbiter, 2 ts. peanøttsmør, 3/4 kopp med kokosnøttmelk og en liten dose kaffe. Denne skal i alle fall vi prøve ut!

 Foto: Fotolia
Foto: Fotolia Vis mer


Skal du prøve deg på en av disse supergode drikkene?