TRIKS: Det er ingen tvil om at beauty hacks har blitt trendy. De små triksene sparer deg både for tid, energi og penger. FOTO: Scanpix
TRIKS: Det er ingen tvil om at beauty hacks har blitt trendy. De små triksene sparer deg både for tid, energi og penger. FOTO: Scanpix Vis mer

Skjønnhetstriks

Har du fått med deg disse geniale skjønnhetstriksene?

Vi digger disse lure knepene!

TOPP: «Beauty hacks» har lenge vært et populært fenomen. Enkle skjønnhetsknep som skal gjøre hverdagen din litt lettere.

Vi har funnet frem seks gode tips som vil spare deg for tid, energi og ikke minst- penger. Sjekk dem ut under!

#1: Bruk babyolje som barberskum.
Du står i dusjen og innser at du er tom for barberskum, men fortvil ikke! Har du babyolje i skapet, kan dette være redningen.

Oljen er mild og skånsom mot huden din, samtidig som den gjør at du får glansfulle og myke legger.

LES OGSÅ: Slik sminker du deg som Gigi på 1,2,3.

#2: Vent til maskaraen tørker, før du fjerner den.

Hvor irriterende er det ikke å søle med maskaraen? VELDIG!

Du har endelig klart å blende ut øyenskyggen perfekt, helt til alt blir ødelagt med maskaraflekker over hele øyelokket. Eller?

Med dette smarte trikset slipper du å bekymre deg. Vent til maskaraen tørker, før du tar en tørr Q-tips og stryker den forsiktig over maskaraflekkene.

Dette vil gjøre at øyenskyggen holder seg like fin, samtidig som maskarasølet forsvinner.

LES OGSÅ: Topp 10: Her er årets mest likte instagram-bilder

#3: Få neglelakken til å tørke fortere med vann.

Dette høres kanskje litt rart ut, men det funker!

Hvis du bader neglene dine i isvann etter du har påført neglelakk, vil lakken tørke fortere. Hvor smart er ikke dette når du har dårlig tid? Genialt spør du oss!

#4: Bruk vaselin for å få parfymen til å vare lenger.
Ofte kan man oppleve at parfymeduften forsvinner i løpet av dagen. For å unngå dette, kan du påføre vaselin på punkter du ønsker å spraye parfymen din.

Det kan for eksempel være på håndleddet, bak øret eller på halsen din. Dette gjør at parfymen varer mye lenger, slik at du kan lukte av din favorittduft hele dagen.

LES OGSÅ: Forskning: Spis dette for å sove godt i natt

#5: Bruk øyenskygge for å skjule etterveksten. Jepp, du leste riktig! Har du verken tid eller råd til å ta turen til frisøren, kan du enkelt bruke en øyenskygge for å skjule etterveksten din.

Finn frem en øyenskygge som er lik fargen på ditt eget hår, og påfør den med en liten kost i hårfestet. Vips, så forsvant etterveksten din for en kveld!

#6: Bruk hårnålen riktig!
Tenk at du kanskje har brukt hårnålen feil hele livet. Det hadde i alle fall vi, før vi fant dette kule trikset.

For et bedre grep, flipp hårnålen, så den bølgete siden er vendt inn mot hodet ditt. Dette vil holde hårnålen på plass mye lenger. Ganske kult eller hva?