ENKELT OG GREIT: Her i TIOO går vi ofte med lue når vi har hatt litt dårlig tid på morgenen – under finner du fire andre gode tips for å skjule fett hår! FOTO: Shutterstock
ENKELT OG GREIT: Her i TIOO går vi ofte med lue når vi har hatt litt dårlig tid på morgenen – under finner du fire andre gode tips for å skjule fett hår! FOTO: Shutterstock Vis mer

Hår

5 gode tips for å skjule fett hår

Tom for tørrsjampo, og ikke tid til å dusje? Disse triksene redder deg!


TOPP: Noen dager forsvinner bare tiden uten at man vet helt hvordan den ble av, og den rolige morgenen du hadde planlagt blir plutselig til fem korte minutter.

Ugh, finnes det noe kjipere?

Med disse fem korte minuttene kan det av og til komme med fett hår med på kjøpet. Vår «go-to» redning er som oftest tørrsjampo, men hva gjør du dersom du er tom for det...?

Vi i TOPP-redaksjonen deler våre beste tips med dere!

LES OGSÅ: Slik finner du ut hvilken hårfarge som passer deg best

1. Bruk lue! OK, dette er kanskje en «billig» redning – men det funker jo som bare det. Spesielt nå om høsten og mot vinteren.

2. Ikke gre håret. Når du børster håret mens det er fett, vil det bare spre seg mer, og håret vil se enda tyngre ut. Spray heller litt saltvannspray i det, og rist løs.

3. Sett det opp i «bun». Her i redaksjonen er dette favorittvalget; det ser jo så fint ut i tillegg!

4. Pariserflette! Jepp, flett i vei. Husk å dra i flettene etterpå – da ligger de ikke så tett inntil hodet. Dette gjør at det blir mindre fett utover dagen.

5. Og om du har tørrsjampo – føn håret etter du har sprayet i sjampoen! Da fordeler det seg bedre, og du slipper et lag med pulver som legger seg i hodebunnen.