| Tips

Syv ting å gjøre på hytta

Påskeferien kan fort bli langtekkelig – les dette, så unngår du å kjede deg!

Påskeferien er i gang og, som i alle andre ferier, må man etterhvert spørre seg; hva i all verden skal jeg finne på?

Les også: Gjetter du hva Gigi Hadid vil bli?

På sommeren er det lett å finne på gøyale ting; bading, minigolf, båtturer, kubbespill på stranden... Listen er lang! På denne tiden derimot, får kreativiteten seg en real utfordring – for det er vel ikke bare oss som har mest lyst til å ligge under dynen når det er kaldt ute?

Les også: Livet mitt er ikke enkelt

Vi har laget en liste over morsomme og hyggelige aktiviteter som passer perfekt i påskeferien!

Les også: Her er Zayns nye låt

1. Ha hjemmespa. Finn frem duftlys, neglelakk og ansiktsmaske; nå er det deg-tid! Vinteren er høysesong for sprukne lepper og tørr hud, så hvorfor ikke pleie seg selv litt ekstra i disse siste kalde ukene?

2. Inviter en gjeng over på spillkveld. Løp bort til nabohytten og spør om de vil være med på en gøyal spillkveld! Dra frem de gamle klassikerne – Kortskalle, Fantasi og Scrabble, for eksempel – og le til dere får vondt i magen.

 Foto: Fotolia
Foto: Fotolia Vis mer

3. Skitur. Klisjé, ja, men finnes det egentlig noe deiligere? Mange tror at det er kjedelig å gå på «bortover-ski», men det trenger det absolutt ikke å være. Pakk med dere en sekk med grillpølser, fyrstikker til bål, Kvikk Lunsj (den ultimate påskesjokoladen) og kakao på termos – og gjør en skikkelig tur ut av det!

4. Lag middag sammen. Uansett om du er på tur med kjæresten, vennene dine eller foreldre er det alltid en vinner å lage middag sammen! Og kanskje er det en idé å finne på noe som er litt annerledes? Pølse og potetstappe kan man spise ellers; prøv heller en baconsurret indrefilet eller en deilig grønnsakslasagne. Mmmm...

Les også: Oppskrift: Spicy grønnsakslasagne

5. Les en god bok. Finn en bok du virkelig elsker, sett deg komfortabelt og nyt. For øyeblikket er våre favoritter The Fault In Our Stars (snufs…) og The Maze Runner-bøkene. Sistnevnte ble filmatisert i 2014 og hadde kjekke Dylan O’Brien i hovedrollen – vi klarer nesten ikke å vente til neste film kommer på kino! Ellers er selvfølgeligTwilight-bøkene supert lesestoff.

 Foto: Fotolia
Foto: Fotolia Vis mer


6. Ha et filmmaraton. Ta med deg dyna ut i sofaen, pakk deg godt inn og trykk på play. Hva med å tørke støv av Harry Potter-filmene? Her er det nemlig hele nitten timers underholdning å hente! Dersom du heller vil ha et skikkelig jentefilm-maraton, anbefaler vi Mean Girls (et must!), She’s the Man og The Notebook.

Les også: De beste jentefilmene

7. Ta deg en treningsøkt! Når gradene kryper nærmere null, er det ingenting som frister mer enn å drikke varm kakao og pakke seg inn i dundyna – det er helt forståelig. Men av og til må man faktisk aktivisere seg! Ta deg en forfriskende joggetur ute (husk ullundertøy) og plant bena godt foran peisen etterpå.

Har du noen artige ideer til hytteaktiviteter som vi ikke har nevnt?