KVISER: Å klemme på kvisene, gjør som regel bare saken verre. Under kan se hvordan du «fjerner» kvisen på null komma niks, i tre enkle steg! FOTO: Scanpix
KVISER: Å klemme på kvisene, gjør som regel bare saken verre. Under kan se hvordan du «fjerner» kvisen på null komma niks, i tre enkle steg! FOTO: Scanpix Vis mer

kviser

Slik blir du kvitt kvisen – på to minutter


TOPP: De fleste av oss har vært der: Du har pyntet deg, håret ligger perfekt, og øyenbrynene er «on fleek» – så oppdager du den kvisen.

Man må nesten bare akseptere at huden slett ikke er kvisefri til enhver tid, men det kan oppleves ekstra kjipt de gangene man skal noe spesielt.

Vel, ikke stress! Vi har funnet redningen.

Under kan se hvordan du «fjerner» kvisen på null komma niks, i tre enkle steg.

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

LES OGSÅ: Et av «Gossip Girl»-parene skulle egentlig ikke bli sammen

1. Kjøl den ned. Putt en isbit i et håndkle/klut, og legg den inntil kvisen i rundt ett minutt. Kulden gjør nemlig kvisen mindre betent og sørger for at den blir mindre fremtredende.

Pssst: Du har sikkert lest det hundre ganger, men husk å ikke klemme på kviser som ikke er såpass «modne» at de er hvite på tuppen. Dét fører bare til at området blir rødere eller i verste fall at du får arr.

2. Color correcting. Bruk en grønn concealer på kvisen – grønnfargen motvirker nemlig rødhet.

3. Bruk concealer. Deretter bruker du en vanlig concealer som matcher hudtonen din (velg helst en som lover full dekking, og bruk en børste eller beautyblender for å «blende»). Voíla!