KJÆRLIGHETSSORG: Takler gutter å få hjertet sitt knust på en annen måte enn oss jenter? Vi spør Thomas (til venstre) og Andy fra Suite 16! Foto: YouTube/TOPPtube
KJÆRLIGHETSSORG: Takler gutter å få hjertet sitt knust på en annen måte enn oss jenter? Vi spør Thomas (til venstre) og Andy fra Suite 16! Foto: YouTube/TOPPtube Vis mer

| Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg: Slik takler gutter den

Thomas og Andy fra Suite 16 forteller hva de gjør når hjertet deres har blitt knust.

TOPP.NO: Alle som har opplevd å være forelska, og fått hjertet sitt knust, vet hvor vondt det er.

Heldigvis har vi noen go-to-triks vi tyr til for å takle kjærlighetssorgen, som å ha maraton med romantiske filmer sammen med bff-en og begrave seg i boks etter boks med Ben & Jerry's-is.

Men har du noen gang lurt på hva gutter gjør for å pleie et knust hjerte? Kjører de samme kriseplan med grinefilmer og godis som oss jenter — eller gjør de noe totalt annet?

LES OGSÅ: 4 irriterende ting ved å være gutt — ifølge gutta selv!

I ukens video med Thomas Alexander Strandskogen og Andreas (Andy) Haukland fra boybandet Suite 16, forsøker vi å få dem til å forklare hvordan gutter takler den fæle hjertesmerten — og resultatet ble som alltid både overraskende og hysterisk morsomt!

Tidligere har vi fått dem til å analysere populære jentetrender og avsløre hvordan du kan vite om han du liker faktisk er keen — her er det de hadde å si denne gangen:


LES OGSÅ: «Jeg har aldri» med Suite 16-gutta

Husk å abonnere på TOPPtube på YT for masse morsomme videoer hver eneste uke!