FRA VENNSKAP TIL FORHOLD: Bella Thorne og Tyler Posey var bare venner i laaang tid før de ble noe mer i høst. Foto: Splash News
FRA VENNSKAP TIL FORHOLD: Bella Thorne og Tyler Posey var bare venner i laaang tid før de ble noe mer i høst. Foto: Splash News Vis mer

| Kjærlighet

Kjærlighet: 7 tegn på at vennen din er keen på deg

Vil hen at dere skal være mer enn bare venner?

TOPPGIRL.NO: Kanskje har du allerede fått en liten mistanke om at vennen din liker deg mer enn bare som en venn. Men du klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er som gjør at du føler det sånn.

Dette er selvsagt ikke en fasit, men tegnene nedenfor kan tyde på at han eller henne kan tenke seg å utvikle vennskapet deres til noe mer.

Og hvem vet, kanskje vennen din er helt perfekt for deg? Det er mange ting som kan tyde på at en god venn kan bli den aller beste kjæresten...

LES OGSÅ: 7 typer gutter du aldri bør date

1. Personen sender deg flere meldinger og snaper enn du sender hen. Og vanligvis er det vennen din som først tar kontakt med deg.

2. Hen spør hele tiden om du liker noen for tiden. Men det er som oftest over melding eller på Snapchat, og aldri når dere henger sammen.

3. Og vennen din insisterer på at hen ikke er keen på noen for tiden. (For personen har jo en crush på deg...)

LES OGSÅ: 8 (veldig) rare ting som kan gjøre oss forelska

4. Hen liker aldri personen du er forelska i eller dater. Vennen din legger alltid vekt på at den du crusher på ikke er bra nok for deg (for egentlig mener hen at det er dere to som er perfekte for hverandre).

5. Hen spør om dere skal henge sammen alene. Er dette en venn du gjerne bare er sammen med på skolen? Eller kanskje dere er del av en større gjeng? Om personen plutselig spør om dere skal finne på noe sammen alene, kan det være et tegn på at hen tenker på deg som mer enn en venn — han eller hun vil aller helst ha deg for seg selv og ikke dele oppmerksomheten din med noen andre.

6. Hen finner alltid en unnskyldning til å ta på deg. Ikke som en creep altså, men ved å gjøre det på en naturlig måte. Sier du noe morsomt, tar vennen din deg tilfeldig på armen når hen ler. Eller klemmer deg litt ekstra hardt og lenge når dere møtes på skolen igjen etter ferien.

7. Hen gjør små ting som betyr mye for deg. Som å følge deg til busstoppet, selv om dere skal ulike veier etter skolen. Eller å legge ut for kaffen for deg på kafé. Eller tagge deg i morsomme videoer og memer hen vet at du kommer til å digge.