IKKE FLAUT: Å onanere hjelper deg med å bli kjent med din egen kropp. FOTO: Scanpix
IKKE FLAUT: Å onanere hjelper deg med å bli kjent med din egen kropp. FOTO: Scanpix Vis mer

onani

Guide: Våre beste onani-tips

Nei, jenter. Å onanere er absolutt IKKE noe å skamme seg over.


TOPP: Onani, masturbasjon eller rett og slett det som bare kalles fingring, er et tema det sjelden snakkes om blant jenter – men det vil vi endre på!

Det er nemlig ikke noe pinlig eller galt i å onanere.

Det er derimot en god måte å få deg selv til å slappe av, og ikke minst bli bedre kjent med din egen kropp på!

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

Les våre beste onani-tips under.

LES OGSÅ: Slik blir du brun i sommer – uten å skade huden din

1. Finn din greie.

Noen digger å fingre seg selv med trusene på for å få mer friksjon, og andre foretrekker å gjøre det på badet fordi det er et varmt og avslappende sted.

Det er din egen tid og du gjør det bare for din egen skyld, så gjør det på den måten som passer best for deg. Da blir det også lettere å vise kjæresten din hva du liker dersom dere en gang skal ha sex.

2. Øve, øve, øve.

Akkurat som at du blir flinkere til å sykle hver gang du er på sykkeltur, vil du bli flinkere til å onanere for hver gang du tester det. Ikke forvent at det nødvendigvis funker så bra de første gangene!

3. Prøv nye ting.

Om du er vant til å onanere på én måte,og det funker for deg, så er det ikke noe galt i det – men du vet jo egentlig ikke om det finnes en enda bedre måte om du ikke prøver deg frem. Ikke vær redd for å eksperimentere litt.

LES OGSÅ: 5 tegn på at hen vil være mer enn bare en sommerflørt

4. Ta fantasien til hjelp.

Hva tenker du på når du fingrer? En fantasi er kun dét: En fantasi. Det behøver ikke være noe du nødvendigvis vil teste i virkeligheten. Her handler det rett og slett om hva som tenner deg.

Kanskje det er en spesiell person, en kjendis eller bare tanken på sex? Sex med noen av samme kjønn, motsatt kjønn eller kanskje sex med flere personer?

Det er bare fantasien som setter grenser!