Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

| Annet

Går på skole i USA

– Livet mitt er som i High School Musical.

Navn :Karoline
Alder :17
Bosted :Denver, Colorado


Hvem er din favorittkjendis og hvorfor?
Min favoritt kjendis nå er Rihanna. Dette er fordi jeg syns hun er så inspirerende og hun viser at hun ikke er redd for å skille seg ut. Jeg digger både musikken og stilen hennes og hun viser virkelig hvem hun er og er et stort forbilde for meg.

Hvilken stjerne synes du har finest klesstil – og hvorfor?
Jeg liker klesstilen til Tone Damli Aaberge! Syns den er kjempe fin og er i grunn ganske så søt!

Hva er din favorittduppeditt?
MacBooken min! Kunne ikke klart meg uten, må hele tiden inn å overføre bilder, lade iPoden og Facebook er jo så klart blitt noe jeg er avhengig etter.

Hva gjør du når du skal skeie ut skikkelig? (spiser godteri – i så fall hvilket, legge deg sent, shoppe for mye etc)
Når jeg skal skeie skikkelig ut bestemmer jeg meg for å møte gode venner og ta de med på en skikkelig shopping-tur, ta spa og avslutte kvelden med middag ute på resturant.

Hva er ditt favorittplagg?
Mitt favorittplagg er helt klar oversized topper!

Hva må du alltid ha i sminkepungen?
Jeg må alltid ha mascara, markeringspenn og blush.

Hvilke nettsteder er dine favoritter – og hvorfor (skriv gjerne hele URL-en, enten det er nettbutikk, blogg eller annet)
Facebook er blitt så utrolig avhenginghetsskapende! Sjekker facebook fler ganger om dagen. Når jeg sitter å gjør lekser sjekker jeg alltid facebook flere ganger i timen. Ellers er blogg.no et av mine favoritter.

Hva er din favoritthobby?
Jeg elsker å danse! Når jeg danser så føler jeg at jeg kan være meg selv fullt ut.

Hva drømmer du om å jobbe med når du blir voksen?
Min drøm er nok å bli en make-up artist! Det hadde virkelig vært drømmen. Jeg elsker å være kreativ og syns derfor det er utrolig gøy når jeg gjør noens make-up.

Hvilken er din favorittbutikk – og hvorfor?
Min favorittbutikk må nok bli Forever21! Jeg elsker klærne der, de har så utrolig masse utvalg i alle forskjellige stiler. Det er klær for alle i en butikk!

Hva ønsker du deg aller mest akkurat nå? (beskriv hva det er og legg ved URL)
Det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er denne (http://www.promgirl.com/shop/dresses/viewitem-PD737269) kjolen som jeg kan bruke på prom!

Hva er favorittlåten din akkurat nå, og hvorfor?

The Fray - You found me! Jeg elsker den sangen, grunnen til at jeg er så hekta på The fray akkurat nå er fordi jeg er en utvekslingsstudent i USA og de har gått på den skolen jeg går på nå! Skal også på konserten deres i Mai her i Denver. Det blir helt rått!

Hva er den flaueste låta du har på mest spilt-lista akkurat nå?
Det må være sangen I am not a whore av LMFAO. Er passe flaut når jeg spiller av den sangen og jeg begynner å synge på den i timen.

Hva er det morsomste du har opplevd?
Noe av det morsomste jeg har gjort var å dra på en skikkelig roadtrip til Las Vegas og Los Angeles i desember! Vi hadde det super morsomt og det er så utrolig mye å se.
Hvordan går du kledd akkurat nå? (beskriv feks stil, klær, sko, tilbehør, sminke og hårfrisyre)?

Akkurat nå sitter jeg her med mørk blå jeans, en topp med et amerikansk flagg på fronten og frynser på armene. Har på meg svarte høyhelte sko fra DWS. Har håret flettet i en fiskeflette og noen øredobber fra gina tricot.

Hvilke(t) plagg vil du aldri vise deg i offentlig - og hvorfor?
Jeg ville aldri gått rundt offentlig i pyjamas. Jeg syns det ser ganske så daft ut om du skal vise deg rundt i offentligheten med det. Jeg liker å pynte meg når jeg skal ut i offentligheten.

Hvilket skjønnhetsproblem sliter du mest med (feks legge flytende eyeliner, hårstyling etc)?
Falske øyenvipper er noe jeg aldri har fått greie på. Klarer ikke sette de på, enten blir de skeive eller for langt opp på selveste øyet. Det blir bare tull!

Hvordan ser rommet ditt ut (feks farge på veggene, hvem har du plakater av, hva slags møbler, gardiner etc?
Når du først kommer inn på rommet mitt står det en grå sofa som det går ann å dra ut til en sove-sofa. På den andre siden har jeg en svart flatskjerm med et hjemmekino-anlegg til så lyden er ganske så bra. Hvis du går rett frem har jeg en seng og garderobeskap med speil. Rommet mitt består av hvite vegger og parkett, har bilder av meg og venner på veggene.

Hva er din favoritt-app og hvorfor?
Den appen jeg bruker mest er Facebook på iPoden min. Er stadig inne å sjekker.

Hvilken film/TV-serie beskriver livet ditt best for tiden?
High school musical er vel en film som beskriver livet mitt ganske så perfekt nå. Jeg er en utvekslingsstudent i Colorado og går på en ganske så stor high school og har fått meg mange gode venner og vi er alle klare for sommerferie!