TABU: Dessverre er det slik at det er mer akseptert for gutter å snakke om onanering og seksualitet generelt, enn det er for jenter – det vil vi ha slutt på! FOTO: Scanpix
TABU: Dessverre er det slik at det er mer akseptert for gutter å snakke om onanering og seksualitet generelt, enn det er for jenter – det vil vi ha slutt på! FOTO: Scanpix Vis mer

Onani

Fem nye onani-posisjoner å teste

Vær så god!


TOPP: Vi i TOPP får ikke sagt det nok ganger: Å onanere er helt normalt, uansett om du er gutt eller jente.

Dessverre er det slik at det er mer akseptert for gutter å snakke om onanering og seksualitet generelt, enn det er for jenter – det vil vi ha slutt på!

Aldri skam deg for at du utforsker din egen kropp <3

Og dersom du trenger litt inspirasjon, har vi funnet frem fem onani-posisjoner du kan teste ut. Enjoy!

Denne saken ble først publisert hos Frida.se.

LES OGSÅ: Så ofte bør du vaske BH-en din ifølge eksperten

1. Benet mot veggen. Dette er en enkel posisjon å teste: Legg deg i sengen, og legg benet opp mot veggen. Det gir deg mer styrke og du får mer rom til å bevege deg.

2. I dusjen. For mange er det «standard» å stå og onanere i dusjen, men for deg som vil teste noe nytt, kan du prøve å sette deg ned (eller legge deg ned dersom dusjen er stor nok).

Da får du slappet mer av, samtidig som det varme vannet som renner nedover kroppen din gjør opplevelsen enda bedre.

3. Alle fire. Om du er lei av å bare ligge i sengen, kan du teste å stelle deg på alle fire. På den måten har du også enkel tilgang på klitoris.

LES OGSÅ: Slik får du off shoulder-toppen til å holde seg på plass

4. Et bord. Det kan for eksempel være pulten din, eller benken på badet. Sett deg på kanten, la bena dingle ned – og sett i gang.

Pssst: Husk å vaske overflaten du sitter på når du er ferdig.

5. Feil hånd. Dersom du er høyrehendt, kan du bruke venstre hånd, og vice versa. Det føles nok ganske uvant i begynnelsen, men også veldig spennende!