DATINGAPPEN HATER: Den nye datingtjenesten forsøker å finne en bae til deg basert på ting ingen av dere kan fordra. Lol! Foto: Shutterstock
DATINGAPPEN HATER: Den nye datingtjenesten forsøker å finne en bae til deg basert på ting ingen av dere kan fordra. Lol! Foto: Shutterstock Vis mer

Dating

Denne datingappen matcher folk som hater det samme

Endelig kan du finne en bae som også misliker rosin i boller!


TOPP: Når vi tenker på dating og dateapper, så må vi innrømme at vi først og fremst tenker at man skal prøve å finne en potensiell kjæreste som digger de samme tingene som deg selv.

Det samme potetgullet, de samme tv-seriene, de samme hysteriske memene...

Men hva om man tvert om bør finne en som hater det samme som deg?

I USA har det blitt sluppet en datingapp som lar deg finne en potensiell kjæreste ved å matche dere på ting dere hater mest i hele verden.

Det høres helt spinnvilt ut, men tydeligvis har appen, som selvfølgelig heter «Hater», allerede blitt superpopulær!

Når du bruker appen får du tilgang til over 3000 ulike ting du kan hate på, inkludert tunfisk, «butt selfies» og Donald Trump – og du har fire sveipemuligheter: Opp om du elsker tingen, ned om du hater den og til sidene om du «bare» misliker eller liker tingen.

Deretter blir du altså matchet opp med folk som ikke kan fordra de samme tingene som deg.

Håpet er vel at man finner en det blir full klaff med og som man kan hate på ting sammen med resten av livet.

Ifølge Mashable er de tre mest hatede tingene i appen foreløpig: Presidentvalget i USA 2016 (yikes!), dårlig fortausetikette (lol!) og hår i sluket (æsj!).