LIFEHACKS: Det er ikke så mye som skal til for å gjøre hverdagen litt enklere – yayyyyy. Foto: Shutterstock
LIFEHACKS: Det er ikke så mye som skal til for å gjøre hverdagen litt enklere – yayyyyy. Foto: Shutterstock Vis mer

| Lifehacks

8 tips som gjør livet litt enklere

Det er slett ikke mye som skal til; sjekk de aller beste «lifehacks»-triksene her.

Små irritasjoner er noe av det verste som finnes. Som regel er det en veldig enkel løsning på disse problemene – du vet bare ikke om det enda!

Vi har samlet sammen 8 små tips som kan hjelpe deg i hverdagen. Sukk, er det noe vi ikke kan få nok av, så er det gode «lifehacks» <3

1. Press tungen opp i ganen mens du tar sit-ups. Dette hindrer deg i å strekke nakken mens du trener!

Les også: Slik tar du perfekte selfies

2. Om et klesplagg har krympet, legg det i en liter iskaldt vann og en dl. balsam! Dette vil sørge for at den kommer tilbake til sin originale form.

3. Endre bakgrunnsbildet på PC/MAC-en din til noe du trenger å lære. For eksempel en matematikkformel, det periodiske system eller en oppmuntrende quote!


4. Start juleshoppingen allerede nå! Lag deg et notat på telefonen, og skriv ned idéer du får mens du er i handlegatene; dette gjør det lettere for deg når desember kommer.

Les også: 5 ting å bruke deodoranten til

5. Sliter du med hodepine? Kjenn etter hvor du har vondest; hjernen din prøver nemlig å fortelle deg noe!

Har du vondt fremme i pannen kan dette bety at du trenger mer søvn. Har du vondt midt oppå hodet, betyr det nok mangel på vann/mat. Har du vondt i baksiden av hodet, over nakken, bør du prøve å redusere mengden stress du blir utsatt for.

6. Er du nødt til å lade telefonen hos en venn? Legg fra deg noe viktig der du lader telefonen! For eksempel lommebok, husnøkler eller andre ting. Dette vil forhindre at du glemmer laderen.

Les også: Nå kan du og venninnen din dele tampong!

7. Om du føler at «kamerasmilet» ditt er stivt og unaturlig, prøv å le idet bildet blir tatt. Da vil det virke mer naturlig, og smilet vil bli 100% ekte.


Les også: Dette må du vite om utflod

8. For små sko? Fyll en lufttett pose med vann og legg den i skoen. Legg skoen i fryseren over natten, og den vil utvide seg med en halv skostørrelse.

Var disse tipsene nyttige? Har du noen gode «lifehacks» å dele med oss?