BFF: Har du en bestevenninne? Det er noen ting du aldri må gjøre mot henne... Foto: Shutterstock
BFF: Har du en bestevenninne? Det er noen ting du aldri må gjøre mot henne... Foto: Shutterstock Vis mer

| Bff

7 ting du aldri må gjøre mot bff-en din

Det er noen ting du må styre unna for å få vennskapet til å vare hele livet.

TOPPGIRL.NO: Har du en bestevenninne? Da er hun helt sikkert en av de aller viktigste personene i livet ditt! Derfor er det superviktig å passe på å ikke såre henne. 

Her er 7 ting du aldri må gjøre mot vennen din:

1. Spre rykter
Det er en stor no-go å spre rykter om en venninne. Hva hadde du følt hvis hun gjorde det med deg? Hvis du er sint på vennen din, gjelder det å snakke med henne om det eller få ut sinnet ditt på en annen måte, som å skrive det ned i en dagbok. 

LES OGSÅ: 5 tegn på at vennskapet deres ikke fungerer

2. Kysse kjæresten hennes
Er du interessert i kjæresten til bff-en din? Da gjelder det å slå fra deg den tanken MED EN GANG. Venninnen din sin kjæreste er fullstendig no-go!

3. Stjele fra henne
Venninnen din bør kunne stole 100 prosent på deg, og du bryter virkelig tilliten hennes om du stjeler noe fra veska eller rommet hennes. Hvis du føler at du har en trang til å stjele som du ikke klarer å kontrollere, så bør du snakke med en voksen - så kan du få hjelp!

4. Utnytte henne
Du må elske å være sammen med bff-en din fordi hun er en fantastisk person - ikke fordi hun har andre kule venner, mye lommepenger eller en enorm skokolleksjon hun lar deg låne fra. Hvis du er venner med henne av en annen grunn enn at du digger henne som person, er det sannsynligvis ikke meningen at dere skal være venner.

LES OGSÅ: Her er Hollywoods bestevenninner

5. Lese dagboken hennes 
En dagbok er et fristed hvor man kan skrive som mulig uten å bli konfrontert med det senere. Hvis du selv skriver en dagbok, har du sikkert skrevet noe dumt om noen du er glad i fordi du har hatt en litt dårlig dag. Det betyr nødvendigvis ikke at det du skrev er noe du alltid mener. Så rett og slett gjelder det å holde seg unna dagboken hennes!

6. Fortelle hemmelighetene hennes videre
Hvis vennen din har fortalt deg en hemmelighet, er det svært viktig at du klarer å holde på den hemmeligheten. Det beste med å ha gode venner er jo at man skal kunne fortelle hverandre alt - også ting du ikke vil at andre skal vite.

7. Ta henne for gitt
Et vennskap varer ikke evig hvis man ikke jobber for det. Det kan godt hende du ahr perioder hvor du er mer opptatt og ikke får sett bff-en dine like ofte, men pass på å likevel vise at du setter pris på henne. Send henne en koselig snap eller god natta-melding - det vil garantert gjøre henne glad!

LES OGSÅ: 5 tips for å få nye venner

Denne saken er opprinnelig publisert på ViUnge.dk.