IPHONE: Har du en iPhone, så har du kanskje masse ukjente funksjoner du ikke har tatt i bruk enda! Foto: Scanpix
IPHONE: Har du en iPhone, så har du kanskje masse ukjente funksjoner du ikke har tatt i bruk enda! Foto: Scanpix Vis mer

| Iphone

6 ting du ikke vet om iPhonen din

Sjekk funksjonene som kan gjøre hverdagen sååå mye lettere.

TOPPGIRL.NO: Om du er en heldig eier av en iPhone så er det kanskje mye du ikke har fått med deg!

Den fantastiske telefonen har sååå mange funksjoner, så det er jo nesten umulig å vite om alle.

Her har du 6 tips som vi i ToppGirl-redaksjonen synes er verdt å notere seg. Enjoy!

1. Lag din egen vibrasjon

Du trenger ikke ha samme vibreringen på alle varsler! Gå til innstillinger, så til lyder. Under lyder og vibreringsmønstre kan du designe din egne vibrasjon; da kan du for eksempel ha et mønster på meldinger, og et annet på snaps.

Les også: Se Rihannas nye kjæreste!

2. Gjem meldingene dine for andre

Det er ikke alle meldingene som trenger å vises til andre enn deg. Om du går til innstillinger, varslinger, meldinger og deretter skrur av «vis forhåndsvisninger», da unngår du at meldingen din BFF sendte deg om han supersøte gutten blir temaet resten av venninnekvelden!


3. Ikke la avsender se om du har lest meldingen

Det er ikke alltid like kult at han du tekster med ser at du alltid åpner meldingen 20 sekunder etter at den er sendt. Om du vil unngå dette så går du til innstillinger, meldinger og skrur av lesebekreftelsene! Avsender vil se at meldingen er sendt, men ikke når du åpnet den.

Les også: Dette bruker Justin Instagram til

4. Sliter du med for lite lagringsplass?

Om du er av den typen som aldri klarer å slette meldinger – nå er tiden inne. Bare innse det; de meldingene du fikk for 5 måneder siden er ikke så viktige lenger. I iOS 8 kan du gjøre slik at leste meldinger blir slettet automatisk etter 1 mnd (eller 1 år). Dette gjøres i innstillinger, og så meldinger!


5. Slett internett-loggen din!

Du ville blitt overrasket om du visste hvor mye plass internett-loggen din egentlig opptar. Dette vil gjøre at du får mer plass og dermed en raskere telefon. Gå til innstillinger, safari, og slett logg.

Les også: Denne Instagram-kontoen må du følge!

6. Når sendte jeg egentlig den forrige meldingen?

Lurer du på om det er for tidlig å sende en ny melding? Sjekk tidspunkt for når du sendte den ved å dra meldingene til venstre. Hvem vil vel virke for masete ovenfor forelskelsen sin?


Har du noen gode tips vi har glemt å skrive opp?