kristen stewart, robert pattinson, selena gomez, justin bieber
UTRO SUPERSTJERNER: Kristen Stewart hadde et sidesprang med en filmregissør da hun datet Robert Pattinson - og både Selena Gomez og Justin Bieber har blitt beskyldt for å være illojale mot hverandre. Scanpix

Utro stjerner: Disse kjendisene klarte ikke være lojale

Vi tipper du helt hadde glemt noen av dem som er på listen...

TOPP.NO: Det er flere kjendiser som for tiden blir beskyldt for å være utro mot kjæresten sin. Blant annet hevder fansen at Danielle Campbell har noe på gang med Gregg Sulkin bak Louis Tomlinsons rygg.

Og Bella Thorne har fått passet sitt påskrevet etter at intime bilder av henne og artisten Charlie Puth ble lekket, samtidig som det fortsatt virket som at hun var sammen med Tyler Posey.

LES OGSÅ: Justin Bieber viser frem merkelige merker på kroppen i nye feriebilder

Pjuh! Det er neimen ikke alltid like lett å følge med på stjernenes kjærlighetsliv, men som oftest kommer det frem på en eller annen måte om en kjendis har hatt et sidesprang. 

Her er noen av kjendisene som har blitt beskyldt for utroskap eller blitt tatt på fersken i å være illojale mot kjæresten sin:

Affære med 20 år eldre regissør
Hvem husker vel ikke tiden da «Twilight»-stjernene Robert Pattinson og Kristen Stewart var det hotteste paret i Hollywood? Jepp, det var en fin tid. Dessverre endte forholdet i katastrofe da det ble kjent at K-Stew hadde hatt et forhold på si med den 20 år eldre filmregissøren Rupert Sanders.

LES OGSÅ: Eksen til Justin, Sofia Richie, har kopiert tatvoeringen til Kylie Jenner

Kristen Stewart
KRISTEN STEWART OG ROBERT PATTINSON. Pa Photos


Flørtet med ekskjæresten
Bilder av Scott Disick i het flørt med sin gamle flamme i Frankrike, førte til at Kourtney Kardashian sendte han på dør sommeren 2015. Nå kan det se ut til at de to ekskjæresten har funnet tilbake til hverandre igjen for de tre barna deres sin skyld.

Scott Disick, KOURTNEY KARDASHIAN
SCOTT DISICK OG KOURTNEY KARDASHIAN. wenn.com


Måtte bryte forlovelsen
Iggy Azalea kuttet ut basketballspilleren og eksforloveden Nick Young i sommer. Det skjedde etter at en video der Nick innrømmer at han har vært utro, ble lekket. 

iggy azalea, nick young
NICK YOUNG OG IGGY AZALEA. wenn.com


Utro med Scott Eastwood sin eks
Ashton Kutcher og 15 år eldre Demi Moore var 2000-tallets hotteste (og det som også føltes som det mest usannsynlige) ektepar i Hollywood, men boblen sprakk da superhunk Scott Eastwood avslørte at Ashton hadde vært utro med hans kjæreste på ferie i Dubai. #drama

Ashton Kutcher, Demi Moore
ASHTON KUTCHER OG DEMI MOORE. Ap


Fem måneders ekteskap rett i vasken
Sophia Bush og Chad Michael Murray møttes på settet av One Tree Hill og ble kjapt et par også bak kameraene. Det hete Hollywood-paret giftet seg, men bare fem måneder ut, skilte de seg etter at det ble kjent at Chad hadde vært utro, visstnok med ingen ringere enn Paris Hilton.

chad michael murray, sophia bush
CHAD MICHAEL MURRAY OG SOPHIA BUSH. Ap


Jelena-lykken brast
Etter at bruddet mellom Justin Bieber og Selena Gomez var et faktum i 2014, har ryktene svirret om at en av partene var utro. Selena har blitt beskyldt av fansen, mens hun selv har hintet om at Justin hadde et sidesprang ved flere anledninger — og i dette intervjuet ser det ut som at kjekkasen innrømmer det selv.

selena gomez, justin bieber
SELENA GOMEZ OG JUSTIN BIEBER. Epa


Ble koblet til tre ulike jenter
Det tidligere One Direction-medlemmet Zayn Malik og Perrie Edwards var sammen i fire år og til og med forlovet, før det ble slutt i mars 2015. I dag er kjekkasen lykkelig med supermodell Gigi Hadid, men i forholdet med Perrie skal den britiske sangeren visstnok ha vært utro med tre forskjellige jenter, blant annet svenske Martina Olsson. Om det er sant eller ikke, er vanskelig å si — Zayn har ikke bekreftet ryktene. 

zayn malik, perrie edwards
ZAYN MALIK OG PERRIE EDWARDS. Xposure

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger