the main level
THE MAIN LEVEL: Boybandet fra Bergen kom på besøk til oss. Fra venstre: Laurent Kelmendi, Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy. Pressebilde/ S.H. Andersen

The Main Level: Den første gangen

Kjekkasene fra The Main Level deler sine søte og kleine historier.

TOPP.NO: The Main Level er et av Norges mest populære boyband, og vi skjønner godt hvorfor! Trioen som utgjør popgruppa er både kjekke, talentfulle og veldig, veldig hyggelige.

Jepp, vi digger de tre bergenserne; Alexander Instøy (22), Laurent Kelmendi (22) og Sander Helmers-Olsen (20).

LES OGSÅ: Justin Bieber og Harry Styles får massiv kritikk for vinterjakkene sine — kan du se hvorfor?

Og «My Girl»-sangerne har ikke ligget på latsiden dette året. Nå satser de for fullt på musikken, og har turnert i USA, spilt inn masse ny musikk, og i tillegg fått sin egen nettserie på Dplay (slik som også tvillingene Marcus og Martinus gjorde i høst).

Nå er de aktuelle med singelen "Cold As Ice", som handler om en jente som ikke er noe lett å komme innpå — og som holder følelsene sine for seg selv. 

LES OGSÅ: Derfor skal du tisse etter sex

Boyband-trioen er på sin side VELDIG åpne. Det oppdaget vi i hvert fall fort da vi fikk dem på besøk i Topp-redaksjonen. Sjekk ut videoen med de morsomme gutta her:

 

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger