kylie jenner, norman
KYLIE JENNER: Superstjernen (19) har skikkelig hundedilla - og har nå til sammen sju hunder hjemme. Her er hun med Norman. Zuma Press

Kylie Jenner: Utvider familien

Superstjernen har skaffet seg enda en firbeint hjerteknuser — og den har blå øyne!

TOPP.NO: Vi tror Kylie Jenner (19) lider av en smule hundegalskap. Realitystjernen har nemlig latt det gå sport i å fylle huset med firbeinte hjerteknusere, og i skrivende stund har brunetten hele sju stykker til sammen.

Jepp, SJU hunder. Lip Kit-skaperen har to italienske mynder, Norman og Bambi, to små dachser, Ernie og Penny, to valper som ikke har fått navn ennå (resultatet av Norman og Bambis hete natt sammen) — og nå har hun jaggu fått en liten blåøyd husky i tillegg.

LES OGSÅ: Derfor skjuler ofte Kylie munnen på selfies

Foreløpig har ikke «KUWTK»-stjernen røpet navnet på nykommeren og vi aner jo egentlig ikke om hun bare passer den, men den lille tassen dukker i hvert fall opp overalt på Snapchaten til 19-åringen og har allerede sjarmert seg inn i hjertet til flere venner og storesøster Khloé Kardashian.

På den andre siden synes fortsatt huskyvalpen de eldre hundene er litt skumle, og tør ikke helt å kaste seg med i leken til Norman og Ernie ute på gresset. Og Norman er til og med så frekk at han løper på den lille blåøyde!

LES OGSÅ: Bella Thorne droppet undertøyet på fest — se bilder her!

Sjekk ut det nye, totalt nydelige familiemedlemmet her:


Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger