isac elliot
ISAC ELLIOT: Hvordan går det når den finske sangfuglen utfordres i "Chubby Bunny" av TOPP? Resultatet ser du nederst i saken! Scanpix/Eskil Wie Furunes/VG

Isac Elliot: Så mange marshmallows får han plass til i munnen

Isac Elliot ble utfordret i «Chubby Bunny» — og kjekkasen er ganske så elendig...

TOPP.NO: Det er ikke bare-bare å være popstjerne. Greit nok at man får reise verden rundt og opptre foran tusenvis av fans, men noen ganger må man også bli med på mer eller mindre teite og pinlige ting. 

Som når man blir utfordret i leken «Chubby Bunny» og må stappe kjeften full av marshmallows på kamera. Jepp, vi fikk med oss finske Isac Elliot (15) på dette — og resultatet ble hysterisk!

Se video lenger ned i saken.

LES OGSÅ: 6 grunner til at du blør selv om du ikke har mensen

Leken går ut på at man skal ta én og én marshmallow i munnen og si "chubby bunny" mellom hver gang, helt til det er umulig å få plass til flere marshmallows i munnen og man ikke får til å si "chubby bunny" lenger.

Og vel, den talentfulle finnen imponerer ikke stort i leken (MEN det gjør ikke TOPP-journalisten heller, haha). Sjekk selv hvordan det gikk da vi utfordret artisten i videoen under... Lol!

LES OGSÅ: Zayn avslører hvordan han fikk Gigi Hadid på kroken

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger