SUPERSTJERNER: Hvis du vil feste med kjendiser som Gigi Hadid, Zendaya og Kendall Jenner, mååå se sjekke ut videoen nederst i saken! Scanpix

Her kan du feste med stjernene

Kylie, Kendall, Justin, Gigi, Niall – på disse utestedene treffer du definitivt en kjendis!

TOPP.NO: Vi har alle dagdrømt om å gå gatelangs i Los Angeles i solsteiken, med musikk på ørene og solbriller på nesen – og rett og slett bare nyte den flotte byen, som huser flere superstjerner enn man kan telle.

Vel, nettopp dét fikk TOPP-journalist Angelica gjøre denne måneden, og det var en helt fantastisk opplevelse. *BRB crying*

Noen stikkord fra turen er sol, varme, is, (verdens beste) jobb, latter, og – ikke minst – kjendiser.

LES OGSÅ: Omg – norske Shiva er Bella og Gigi Hadids stemor

Sistnevnte manglet nemlig virkelig ikke på da Angelica var en tur på byen; noen av de kjente ansiktene som troppet opp på nattklubben var Sofia Richie, Jaden Smith, Paris Hilton, Christina Milian, og Karrueche Tran. Pjuh!

I videoen under tar Angelica deg med på en tur rundt i LA, hvor du får vite hvilke fire utesteder som er aller mest populære blant de unge Hollywood-stjernene <3 Sjekk den ut hvis du vil vite hvor blant annet Justin BieberKendall og Kylie Jenner, Gigi Hadid, Niall Horan, og Hailey Baldwin henger i helgene!

LES OGSÅ: 14 ganger One Direction synger om sex i låtene sine

Husk å abonnere på YouTube-kanalen vår TOPPTUBE for å få med deg de nyeste videoene, det gjør du enkelt her.

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger