colton haynes, halsey, katy perry
HALLOWEEN: Hollywood-stjernene gikk all-in i år! Klarer du å se hvem det er som skjuler seg bak kostymene? Instagram

Halloween: Dette var stjernene i helgen

Vinneren er "SKAM"-stjernen som kledde seg ut som en annen karakter fra serien!

TOPPGIRL.NO: Selv om det er kjempegøy å kle seg ut til Halloween-fest, er det nesten like gøy å sjekke ut kostymene favvo-stjernene våre valgte i år. 

Og når de er SÅ kreative som de var i år, er det bare enda morsommere! Vi har plukket ut noen av de beste antrekkene, og i år har det gått i alt fra Christina Aguilera-throwbacks, griser, amerikanske presidenter og «SKAM»-tema. Yay!

LES OGSÅ: Har en kjempestort «PLL»-hemmelighet nettopp blitt avslørt?

Og husk at Halloween egentlig er i kveld, så om du føler for å la deg inspirere og kle deg ut enda en gang — her er all inspirasjonen du trenger!

Forresten, fikk du med deg YouTube-videoen vår der vi viser hvordan du enkelt kan sminke deg som Snapchat-filtre? Sjekk den ut her!

LES OGSÅ: Slik får du batteriet på mobilen til å vare lenger

Førstemann ut på listen vår er Demi Lovato, som valgte å kle seg som Dorothy fra den klassiske filmen «Trollmannen fra Oz». Og Nick Jonas valgte å kle seg som fugleskremselet fra samme film! #BFF-goals!


Colton Haynes tar prisen for mest kreative og gjennomførte kostyme! Han er ingen ringere enn Miss Piggy fra «The Muppet Show». Wow sier vi bare. Wow.

Kylie Jenner rocket rundt som Christina Aguilera fra musikkvideoen til Dirty — og nailet det selvfølgelig!


Katy Perry fikk oss til å le oss skakke da hun dukket opp som presidentkandidaten Hillary Clinton. Og hvem er Bill Clinton hun går hånd i hånd med? Vi tipper det er baen hennes Orlando Bloom. Lol!


Skuespiller Nina Dobrev valgte å kle seg ut som en olympisk svømmer og var nesten ikke til å kjenne igjen!

Halsey klarte ikke å velge bare ett antrekk, så hun kledde seg ut som både engel, The Bride fra «Kill Bill»-filmene og ikke minst Harley Quinn fra «Suicide Squad». Snakk om å digge Halloween!Vår absolutte favoritt er likevel Ulrikke Falch, som spiller Vilde i «SKAM». Hun valgte nemlig å kle seg ut som karakteren Noora fra serien. Score!

 

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger