blake lively
BLAKE LIVELY: Kunne du huske at skjønnheten startet som Disney-stjerne i "Sisterhood of The Traveling Pants"? Nope, ikke vi heller! WARNER BROS.

Disney: 9 kjendiser som startet i Disney

Vi tipper det er noen på listen du ikke ante at startet som barnestjerne!

TOPP.NO: At Disney har oppfostret endel stjerner i Hollywood, er det vel liten tvil om. Det kan virke som at nettopp ALLE hadde sine første små roller innad i gigantselskapet — og for mange av favvo-stjernene dine er dette tilfellet.

For både Demi Lovato, Miley Cyrus og Selena Gomez var Disney springbrettet ut i en superstjernetilværelse — og andre kjendiser som brødrene Nick og Joe Jonas, Hilary Duff og «High School Musical»-kollegaene Vanessa Hudgens og Zac Efron, kan alle takke Disney for at verden fikk øynene opp for dem.

LES OGSÅ: Disse stjernene har byttet navn — dette heter de egentlig

Men det er også litt mindre opplagte Hollywood-kjendiser du helt hadde glemt (eller overhodet ikke visste) at startet i Disney — og her er de 10 mest oppsiktsvekkende av dem:

1. Blake Lively
Man tenker fort at «Gossip Girl» var karrierestarten for blondinen, men hun var jo faktisk endel av jentegjengen i «The Sisterhood of The Traveling Pants» før den tid!

2. Mischa Barton
Før hun ble verdenskjent over natten i rollen som Marissa i «The OC», svømte skjønnheten med delfiner i Disney-filmen «A Ring of Endless Light» fra 2002.

LES OGSÅ: Så høye er stjernene — egentlig...

3. Joshua Jackson
Før han ble med i tv-serien «Dawson's Creek», hadde han en rolle i Disney-filmen «The Mighty Ducks» i 1992.


4. Hayden Panettiere
Mest kjent fra Heroes, men visste du at hun var Disney-stjerne i filmen «Remember The Titans» i 2000?5. Joseph Gordon-Levitt

Det er en eeevighet siden nå, men kjekkasen hadde en liten rolle i Disney-filmen «Angels in The Outfield» i 1994.


6. Anne Hathaway
Hun var jo faktisk ikke så ung da hun spilte hovedrollen, men kan du huske henne i «Prinsesse på prøve»-filmene?


7. Shia Laboeuf
«Transformers»-skuespilleren spilte lillebror i Disney-serien «Even Stevens» fra 2000-2003.


8. America Ferrera

I likhet med Blake Lively, var også «Ugly Betty»-stjernen endel av venninnekvartetten i «The Sisterhood of The Traveling Pants».

AMERICA FERRERA, AMBER TAMBLYN, ALEXIS BLEDEl, blake lively
GODE VENNER: America Ferrera, Amber Tamblyn, Alexis Bledel og Blake Lively ble kjent i filmen "The Sisterhood of the Traveling Pants" og er faktisk fortsatt like gode venner den dag i dag! Mary Evans Picture

9. Ryan Gosling
Jepp, kjekkasen du kjenner godt fra «The Notebook», var faktisk med i programmet «The Mickey Mouse Club» sammen med Britney Spears, Justin Timberlake og Christina Aguilera. Ganske rart å tenke på nå!

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger