BRUDD: En av Louis' representanter har bekreftet bruddet mellom 1D-sangeren og kjæresten Eleanor. Her er paret sammen i 2012. All Over Press

Brudd for Louis og Eleanor?

En representant bekrefter at 1D-kjekkasen og kjæresten har gjort det slutt.

Det har flere ganger gått rykter om at forholdet mellom Louis Tomlinson og modellkjæresten gjennom flere år, Eleanor Calder, er i trøbbel. Likevel har paret alltid motbevist spekulasjonene ved å vise seg hånd i hånd – men slik har det ikke vært denne gangen.

Les også: Hva er et godt kyss?

Turtelduene ble sist observert sammen i februar. Kort tid etter begynte bruddryktene igjen å svirre og nå skal det visstnok ha blitt bekreftet at de har gått fra hverandre.

«Louis og Eleanor gjorde det slutt for et par uker siden. De har ikke uttalt seg om det fordi de ville ha ro og fred rundt seg i denne perioden», fortalte en av One Directions representanter til bladet People i går.

Les også: Her pranker Louis kameraten på scenen

I følge en venn av Louis som har snakket med det samme bladet, tar 1D-kjekkasen bruddet tungt.

«Louis er kjempelei seg. De prøvde veldig hardt å få det til å fungere, men det var umulig. Han er borte på turné ni måneder av året og de vokste rett og slett fra hverandre», uttalte kilden.

Les også: Trøstet gråtende directioner

Det er godt forståelig dersom Louis og Eleanor sliter med å opprettholde forholdet med hundrevis av mil mellom seg, men vi i ToppGirl-redaksjonen må innrømme at vi har et ørlite håp om at dette bare er enda et rykte. Vi krysser fingrene og venter på en uttalelse fra én av dem!

Blir du lei deg dersom det er slutt mellom Louis og Eleanor?

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger