smallville
"SMALLVILLE": Vi savner tv-serien som fulgte Supermann i tenårene! Fra venstre: Kristin Kreuk (aka Lana Lang), Tom Welling (aka Supermann/Clark Kent) og Michael Rosenbaum (aka Lex Luthor). REUTERS

«Smallville»: Slik ser stjernene ut i dag

Spesielt én av skuespillerne fra tv-serien er helt ugjenkjennelig.

TOPP.NO: Det er fem år siden «Smallville» ble avsluttet, etter at serien om en ung versjon av Supermann hadde rullet og gått på tv-skjermen i ti år fra 2001.

Det er ikke så rart at tv-showet sikret seg fans verden over. Ikke bare var det en god miks av spenning og kjærlighet, men seriens hovedperson var til å smelte fullstending av.

LES OGSÅ: En av din favvo-stjerner fra «Harry Potter» har forlovet seg

Tom Welling, som spilte Clark Kent (aka Supermann), fikk uttallige hjerter til å banke med sine isblå øyne og mørke lokker. I dag ser han derimot ganske så annerledes ut!

Jepp, han er nesten totalt ugjenkjennelig. Tom, som nå er 39 år, ser virkelig mye, mye eldre ut — og skuespilleren har ikke hatt noen nevneverdige store roller siden «Smallville»-eventyret.

LES OGSÅ: 104 nye emojier har kommet — slik laster du dem ned

På en annen side er Kristin Kreuk, som hadde æren av å spille kjæresten til selveste Supermann, knapt forandret seg det minste siden vi ble kjent med henne som Lana Lang.

Bare se hvordan hun ser ut i dag:

kristin kreuk, smallville
KRISTIN KREUK: Spilte Lana Lang i "Smallville". SipaUSA

Det er ikke vanskelig å se at den vakre 33-åringen er den samme som vi ble kjent med i «Smallville»! Til sammenligning ser Tom HELT annerledes ut:

smallville, tom welling
TOM WELLING: Clark Kent-skuespilleren har blitt grå i håret og skjegget siden sist! Abaca

Når det kommer til Clark Kents bestekompis/erkefiende Lex Luthor, som ble spilt av Michael Rosenbaum (44), synes vi skuespilleren nesten har blitt kjekkere med tiden — selv om han også er blitt veldig, veldig my eldre.

michael rosenbaum, smallville
MICHAEL ROSENBAUM: Har mer hår på hodet nå enn i rollen som Lex Luthor. Broadimage

Mon tro om det har noe å gjøre med at han har hår på hodet i motsetning til i tv-serien?

Diskutér denne artikkelen

Velkommen til diskusjonen på Topp.no. Her kan du skrive det du mener, men husk at mange leser det du skriver. Vi forventer en saklig tone, og at du holder deg til temaet.

Vi fjerner innlegg som inneholder:

  • Trakassering og utskjelling av meddebattanter, enkeltpersoner eller grupper
  • Rasistiske utsagn, bannskap, trusler eller generelt hatske meldinger