SEND CRUSHET DITT EN SMS: Svaret du får kan si noe om personen er keen eller ei. Foto: Scanpix
SEND CRUSHET DITT EN SMS: Svaret du får kan si noe om personen er keen eller ei. Foto: ScanpixVis mer

| forelska

Slik vet du om crushet ditt er interessert

Basert på SMS-ene du får!

TOPP.NO: Er du usikker på om crushet ditt liker deg tilbake? Kanskje kan sms-ene du får av personen si noe om følelsene han eller hun har for deg.

Her er i hvert fall 6 tegn som kan bety at hen er litt keen på deg og!

1. Personen svarer. Det kan rett og slett være så enkelt som det. Om du faktisk får et svar, og det ikke har gått mange dager, uker eller måneder siden du sendte meldingen, kan du være ganske sikker på at dette er et godt tegn. Og «batteriet døde» er en dårlig unnskyldning - man kan alltids finne en måte å svare på, selv om mobilen har gått i stykker eller noe.

LES OGSÅ: Derfor bør du sove med oppsatt hår

2. Crushet ditt tar initiativ. Om det faktisk er hun eller han som sender deg melding først, er det ikke tvil om at crushet ditt også liker deg!

3. Du får laaange sms. Eller du merker at han eller hun har brukt god tid på å skrive meldingen til deg. Man gidder rett og slett ikke sette av tid til å svare ekstra langt - eller ekstra morsomt - om man ikke bryr seg litt ekstra om personen!

4. Hen spør om ting. Føles det mest som at du snakker til en vegg, og du aldri får spørsmål tilbake? Dette kan være et dårlig tegn. Er personen keen på deg, viser hen interesse ved å spørre deg om forskjellige ting - ikke at det alltid bare er du som sender spørsmål. Får du alltid sms uten spørsmål? Forsøk å ikke svare på den siste. Om du da får en ny sms etterpå er det et godt tegn!

5. Personen viser at hen tenker på deg. Kan han eller hun finne på å sende deg random sms i løpet av dagen - som en morsom meme dere har snakket om eller at personen kom over filmplakaten til en film dere har snakket om i det siste? Slike sms viser at du er i tankene til crushet ditt i løpet av dagen.

6. Crushet ditt bruker emojier. Å bruke emoticons viser at personen er i godt humør og litt leken - og det vil du jo at hen skal være når dere chatter! I tillegg viser det at flingen din legger ned tid i meldingen hen skriver til deg - man gjør rett og slett litt ekstra innsats når man forsøker å finne emojies som passer inn i samtalen deres.

LES OGSÅ: 7 gutter du aldri bør date

Husk at dette ikke er en fasit - og at en person også kan være interessert selv om han eller hun ikke er så flinke til å chatte masse eller sende tonnevis av sms-er <3

Også finnes det endel andre tegn du kan se etter om du lurer på om drømmepersonen din liker deg tilbake...

LES OGSÅ: 7 tegn på at kompisen din er keen på deg

Kilde: Frida