DEN RETTE: Vi har samlet ni tegn på at du og bae har et skikkelig sterkt forhold. FOTO: Scanpix
DEN RETTE: Vi har samlet ni tegn på at du og bae har et skikkelig sterkt forhold. FOTO: Scanpix Vis mer

FORHOLD

Slik vet du om bae er den rette

9 tegn du kan se etter!


TOPP: Man må kysse mange frosker før man møter drømmeprinsen eller drømmeprinsessen, sies det.

Dét kan vi i TOPP skrive under på – men hvordan vet man når man faktisk har funnet «den rette»? Hvordan vet man at det ikke bare er enda en frosk?

Under finner du seks tegn på at du og bae har et veldig sterkt forhold og, selv om det selvfølgelig kan skjære seg av forskjellige grunner, er disse tingene er skikkelig god grunnmur.

LES OGSÅ: 5 (veldig) vanlige sex-tabber du begår som ung

1. Hen prøver ikke å forandre deg. Hen vet at du elsker å ha det (altfor) varmt på badet slik at du slipper å fryse om morgenen, at du ikke kan lage mat, og at du stoppe for å klappe hunder hver gang dere møter en på gaten – og alt dét synes hen er helt greit.

2. Hen inkluderer deg i fremtidsplanene sine. Når hen snakker om hvor og hva hen vil i fremtiden, sier hen alltid «vi» og ikke bare «jeg». Det samme gjelder vice versa. Du kan ikke se for deg et liv uten hen.

3. Hen gir deg komplimenter ut av det blå. Og ofte når du minst venter det – ikledd hvit t-skjorte, joggebukse og med håret i en dott.

LES OGSÅ: Se Daniel Radcliffes første «Harry Potter»-audition

4. Hen skryter av deg. Hvis du har blitt forfremmet eller har fått en skikkelig god karakter i et fag, forteller hen det med én gang hen har mulighet, enten dere er på fest eller på familiebursdag. Hen er nemlig din største fan! (Vel, hen og moren din selvfølgelig.)

5. «Jeg savner deg» er ikke bare søt frase. Det er en veldig ekte følelse – som man kan kjenne på uansett om det bare er et bare timer siden dere så hverandre.

6. Når vennene dine klager på kjæresten sin eller personer de har datet, blir du stille. Du vil ikke skryte, men du har rett og slett ikke noe særlig å bidra med i samtalen fordi du ikke kjenner deg igjen. Kjæresten din behandler deg med respekt, og dersom en krangel skulle oppstå, ordner dere opp i det uten å såre hverandre.

LES OGSÅ: Dette avslører måten dere sover på om forholdet

7. Hen lar deg klage. Hen prøver så godt hen kan å forstå situasjonen for å kunne hjelpe (og dersom hen ikke kan hjelpe, lytter hen bare, og lar deg få alt ut).

8. Hen bryr seg genuint om familien og vennene dine. Hen spør hvordan det går med venninnen hen ikke har hørt deg nevne på en stund, og hen blir gladelig med i bursdager og på spillkvelder – og det samme gjelder selvfølgelig deg med hens familie og venner.

9. Uansett hvor lenge dere har vært sammen, gjør hen fortsatt de «små» tingene. Et halvt år eller fem år: Hen bærer posene hjem fra butikken når dere har vært på storhandel, hen masserer føttene dine etter en lang kveld på byen i ukomfortable sko, hen sender deg en melding i løpet av dagen for å spørre hvordan du har det...

LES OGSÅ: Se Blake Livelys aller første «Gossip Girl»-audition