AVSLØRENDE: Måten en gutt klemmer seg på, kan si noe om han er interessert i deg som mer enn en venn eller ei. FOTO: Scanpix
AVSLØRENDE: Måten en gutt klemmer seg på, kan si noe om han er interessert i deg som mer enn en venn eller ei. FOTO: Scanpix Vis mer

Flørting

Slik avslører kroppsspråket om han flørter

Jepp, det forteller nok mye (!) mer enn han er klar over.


TOPP: Det sies at jenter er fra Venus og gutter er fra Mars – og om man er fra forskjellige planeter, er det kanskje ikke så rart at vi ofte sliter med å finne ut av hverandre?

Det skrives mye om at gutter synes jenter er rare og vanskelige å forstå seg på; men gutta er jammen ikke så lettvinte selv!

Er han interessert eller liker han deg bare som en venn? Vil han kysse deg eller blir det enda en klem?

LES OGSÅ: 4 teorier om neste sesong av «13 Reasons Why»

Det er langt ifra lett å tolke drømmefyrens mening med ting han gjør – og derfor har vi laget en liten guide! Kroppsspråket hans sier nemlig mye mer enn hva gutten selv er klar over.

Pssst: Punktene bør selvfølgelig tas med en klype salt. Det er ikke sånn at disse tingene alltid betyr at han crusher på deg, men det kan være en liten indikator.

1. Sjekk ut hvordan han står. Står han litt bredt med bena? Da er det mulig at han er interessert i deg! Dette kan nemlig være et tegn på at han prøver å se sterk og «trygg» ut for deg. Sukk...

2. Han prøver å opprettholde øyekontakten når dere prater. Øyekontakt signaliserer at han er interessert i samtalen og at han prøver å gjøre et godt inntrykk på deg. Og hvorfor skulle han ha giddet det dersom han ikke synes du var veldig hyggelig å snakke med...?

3. Han liker nærkontakt. En gutt som virkelig er interessert i deg, vil ta i bruk enhver unnskyldning for å ta på deg.

Han tar på armen din når du sier noe morsomt, stryker forsiktig vekk øyenvippen du har på kinnet, legger hånden på ryggen din for å lede deg gjennom en folkemengde... Listen er lang!

4. Se hvilken vei brystet hans er vendt når dere er sammen. Gutter snur ofte brystet mot det de synes er viktigst i rommet. Så, hvis brystet hans er vendt mot deg – score!

5. Han klemmer deg ofte og lenge. Og da mener vi lenge. Dersom klemmen varer mellom 5-10 sekunder, er han nok på flørter'n. Legg også merke til om han plasserer armene sine rundt midjen din!