KJIPT: Å bli dumpa kan få deg til å gjøre de rareste ting – det er disse leserhistoriene bevis på. FOTO: Scanpix
KJIPT: Å bli dumpa kan få deg til å gjøre de rareste ting – det er disse leserhistoriene bevis på. FOTO: Scanpix Vis mer

kjærlighetssorg

Leserne avslører: Syke ting vi gjorde da vi ble dumpa

Noen ganger tar følelsene overhånd.


TOPP.NO: Okei, dere. Nesten alle av oss har vel vært der.

Kjæresten – eller den vi er keen på – vil ikke lenger, og vi starter det dedikerte oppdraget «hvordan få hen tilbake», som er en fulltidsjobb.

Saken ble opprinnelig publisert hos Frida.se

Her er noen av lesernes syke (og litt komiske) historier om ting de gjorde da de ble dumpa.

Ringte som en gal:

Kjæresten min slo opp med meg, men vi fortsatte som venner. Siden vi var så nære venner, fortalte han gjerne om jentene han datet – problemet var bare at jeg fortsatt var dødsforelsket i han.

En dag da jeg ringte ham, svarte han ikke og jeg fikk panikk: Han var sikkert med en annen jente. Sjalusien tok helt over, og jeg dro ned til han og ringte på døren, cirka hundre ganger. Jeg var helt sikker på at han var der, og prøvde til og med å se gjennom brevluka. Etter noen minutter, ga jeg opp og gikk. På vei ned trappen møtte jeg han. Jeg løy og sa at jeg hadde glemt sykkelnøkkelen min.

Jeg dro hjem med skam, og en ekstra nøkkel til sykkelen.

/ Stina

Klina med kompisen:

Da jeg var yngre, var jeg superforelsket i en fyr. Vi var av og på, men aldri sammen. En dag har han plutselig ny dame. Jeg ble gal og klina med kompisen hans.

Ikke det smarteste, når han ikke bryr seg engang. Yay...

/ Hanna

LES OGSÅ: Derfor måtte Miley Cyrus og Liam gjøre det slutt

Syklet utenfor vinduet hans:

Fyren jeg holdt på med en stund, bodde ganske nærme hverandre. Hver gang jeg skulle gå et sted, eller dra hjem, gikk jeg veien forbi vinduet hans i håp om at han ville se meg og begynne å lengte etter meg igjen...

Det sykeste var at jeg alltid gikk forbi der han bodde, selv om jeg skulle den andre veien, så det var en omvei. Det fungerte ikke, dessverre.

/ Anonym

Kledde meg ut:

Jeg ble dumpet av dama mi uten forvarsel. Jeg var kjempeforelsket, men hun følte ikke det samme. Vi gikk på forskjellige skoler, så den eneste måten for meg å få sett henne, var rett og slett å følge etter henne.

Jeg kledde meg opp i masse forskjellige type klær. Jeg hadde lue og briller en dag, caps en annen dag... Helt til dagen hun oppdaget meg. Jeg har aldri vært så flau i hele mitt liv.

/ Sanna

LES OGSÅ: Ny forskning avslører hvordan du kommer deg over eksen

Sendte kjærlighetsbrev:

Det kom som et sjokk da jeg ble dumpet av typen. Jeg var fortsatt kjempeforelsket, og kunne ikke forstå hvorfor han ikke hadde følelser for meg lenger – og derfor skrev jeg masse kjærlighetsbrev til han i posten. Jeg lagde også en spilleliste med sanger om skulle minne han på forholdet vårt, la ut bilder på Instagram, og gikk og tenkte at vi fortsatt var sammen.

Det hele endte med at den nye kjæresten hans tok kontakt med meg og sa at jeg måtte stoppe.

/ Fortsatt forelsket.