KJÆRLIGHET: Hvordan får du crushet til å falle for deg? Foto: Scanpix
KJÆRLIGHET: Hvordan får du crushet til å falle for deg? Foto: Scanpix Vis mer

kapre crushet

Hvordan kaprer du crushet? Sjekk disse 6 triksene!

Et steg nærmere armkroken til crushet <3

TOPP.NO: Sukk, å være forelsket.. Hva er bedre, og hva er verre? Det er ingen hemmelighet at vi jenter gjør mye rart når vi er forelsket.

Så blir det jo ENDA bedre hvis crushet er forelsket i deg også... Men hvordan skal man egentlig gå frem for å prøve å kapre crushet?

Vi har samlet noen tips!

LES OGSÅ: 8 tips til bedre selvtillit

1. Legg merket til hva hen liker. Er hen superinteressert i musikk? Digger hen sport?

Finn ut hva crushet ditt liker, og prøv å starte en samtale om det. De fleste elsker å prate om lidenskapen sin, og dersom du har lært deg en ting eller to om emnet før du prater med hen, kan du imponere stort.

2. Heng med crushet. Vi vet det ikke er så enkelt som det høres ut. Begynn med å henge med gjengen hen er i, slik at crushet ser mer av deg og dere kan oppleve ting sammen. Etter hvert kan det bli naturlig å henge bare dere to. Kanskje til og med crushet spør deg? Hvis ikke – prøv å hoppe i det!

3. Få snappen til crushet. Hvis dere begynner å snappe er det veldig bra! Her har du en gylden sjanse til å sjarmere hen <3

4. Tør å være selvstendig. De fleste liker når crushet/kjæresten har andre interesser. Hvis dere begynner å henge, må du ikke glemme venner og hobbyer selv om du ønsker å bruke all tid med crushet. Prøv å balansere det!

5. Ikke overdriv "hard to get". Det er noe med å være litt "hard to get" som alltid funker, men ikke overdriv. Ikke flørt med andre i klassen bare for å gjøre crushet sjalu – det kan virke mot sin hensikt... Og du trenger ikke bruke to dager på å svare på snapen hen har sendt deg.

6. Gi komplimenter. Prøv gradvis å gi hen komplimenter, enten på snap, meldinger eller face-to-face. ALLE blir glad for komplimenter, og du liker hen jo godt, så hvorfor ikke si det?

LES OGSÅ: Slik holder dere sammen <3